erectie penis condoom

6 tips voor een geweldig lekkere handjob

We winden er maar geen doekjes om: aftrekken is een vak apart. Iedereen kan het, maar kan iedereen het goed? Dankzij deze tips ben jij straks een pro! De mannen zijn er namelijk van overtuigd dat er altijd ruimte voor verbetering is. Dankzij deze tips wordt aftrekken de ultieme hemel voor de man naast je.

De beste tips voor aftrekken

Wil jij zo goed worden dat een man niet langer naar zijn eigen hand verlangt? Breng de volgende tips dan in de praktijk:

  1. Wees niet bang voor spuug of glijmiddel

‘Droog’ aftrekken is net als vingeren op een droge vagina. Niet fijn. Wees daarom niet bang om spuug of nog beter: glijmiddel te gebruiken. Zo glijden jouw handen lekker soepel over zijn penis en voelt het voor hem sensationeel.

  1. Focus op de eikel

Een goede voorbereiding is het halve werk, dus zorg dat je weet wat zijn gevoelige plekjes zijn. Hint: dat is vooral zijn eikel. Geef zijn topje dus de nodige aandacht met je vingers.

Wees niet bang om te vragen wat de man zelf lekker vindt. Hij kan je als de beste begeleiden, waardoor het voor jullie allebei een fijne ervaring is.

  1. Houd ‘m goed vast

Niets zo waardeloos als slapjes aftrekken. Zorg er daarom voor dat je hem stevig vasthoudt zonder dat je de penis fijn knijpt, natuurlijk.

Houd bijvoorbeeld de penis vast met je wijsvinger en duim en beweeg over zijn penis. Vooral een goede tip als hij nog niet stijf (genoeg) is. En onthoud: wissel niet iedere drie seconden van tempo. Ze houden van consistentie.

  1. Verleid hem met dirty talk

Tenzij je een enorm getrainde hand, pols en arm hebt kan het nooit kwaad om de man nog geiler te maken met dirty talk. Zodra je hem vertelt wat je met hem wil doen is hij echt niet meer te stoppen..

  1. Gebruik je magische vingers

Met je hand een beetje op en neer gaan zorgt er niet voor dat je hem in de zevende hemel krijgt. Het is daarom helemaal geen slecht idee om je vingers te gebruiken voor wat magie.

Een simpele handeling is een O maken met je vingers. Plaats het over zijn eikel heen en beweeg naar beneden en weer naar boven. Het randje is extreem gevoelig en met de juiste druk (en glijmiddel) kan hij dit zeker waarderen.

  1. Werk aan verschillende technieken

Gebruik alle tien je vingers tijdens het aftrekken. Je kunt je handen om en om naar boven laten glijden (hallo melkmeisje), een ‘vuurtje’ maken of een draaiende beweging richting de eikel maken.

Er zijn online genoeg eh… tutorial filmpjes te vinden waar je binnen enkele minuten meteen ziet wat een man nu zo chill vindt.

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.