date tips

6 slechte gewoontes waardoor je dates floppen

Heb je de ene date na de andere maar loopt het uiteindelijk iedere keer uit op een flop, dan is het misschien confronterend om in te moeten zien dat het ook weleens aan jou kan liggen in plaats van aan je dates.

Als vrouw zijn er een aantal slechte gewoontes die je, zonder dat jij je daar van bewust bent, kunt hebben. Daardoor ben je gewoon minder leuk om mee te daten dan andere vrouwen. Herken jij jezelf in één of meer van deze 6 slechte gewoontes? Misschien toch tijd om er iets aan te doen als je wat meer succes wilt boeken bij de mannen ;-).
1. Te veel drinken
Het is niet gek als je van je wijntje geniet tijdens een date, zodat je je wat meer ontspannen voelt. Toch is het voor veel mannen niet aantrekkelijk als je op de eerste date dronken wordt en dingen zegt of doet die je normaal niet zou zeggen of doen. Wees dus voorzichtig met je alcohol-inname tijdens een eerste date.

2. Je neemt geen initiatief
Hoewel dit van twee kanten moet komen, kan het lijken op desinteresse als je alles van hem af laat hangen. En dat is niet wat je wilt, toch?

3. Geen echte vragen stellen
Natuurlijk vraag je naar zijn werk of hoe zijn dag was, maar het is een groot voordeel als je ook wat grotere vragen stelt. Bijvoorbeeld: “wat zijn je angsten?” of “waar droom je van?”

4. Je bent afgeleid door andere mannen
Misschien verwijder je niet direct jeTinder-account na één leuke date, maar het kan je er wel van weerhouden echt je hart te openen en de persoon in kwestie een eerlijke kans te geven als je ook gefocust bent op andere opties.

5. Je bent onberekenbaar
Als je vaak de plannen wijzigt, afzegt of te laat komt, kan dat vervelend zijn voor de man in kwestie. Hoewel je misschien goede redenen hebt, kan het geen kwaad hem te laten weten dat je hem wel heel graag wil zien. Is dat niet het geval, dan kun je dat ook beter eerlijk zeggen.

6. Je hebt een negatieve levenshouding
Dit kan zomaar een heel onbewust punt zijn, als je gewend bent om te klagen of soms een slecht humeur hebt. Toch zijn negatieve mensen over het algemeen een stuk onaantrekkelijker dan positieve mensen en dat kan jouw date ook vinden.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.