date tips

6 slechte gewoontes waardoor je dates floppen

Heb je de ene date na de andere maar loopt het uiteindelijk iedere keer uit op een flop, dan is het misschien confronterend om in te moeten zien dat het ook weleens aan jou kan liggen in plaats van aan je dates.

Als vrouw zijn er een aantal slechte gewoontes die je, zonder dat jij je daar van bewust bent, kunt hebben. Daardoor ben je gewoon minder leuk om mee te daten dan andere vrouwen. Herken jij jezelf in één of meer van deze 6 slechte gewoontes? Misschien toch tijd om er iets aan te doen als je wat meer succes wilt boeken bij de mannen ;-).
1. Te veel drinken
Het is niet gek als je van je wijntje geniet tijdens een date, zodat je je wat meer ontspannen voelt. Toch is het voor veel mannen niet aantrekkelijk als je op de eerste date dronken wordt en dingen zegt of doet die je normaal niet zou zeggen of doen. Wees dus voorzichtig met je alcohol-inname tijdens een eerste date.

2. Je neemt geen initiatief
Hoewel dit van twee kanten moet komen, kan het lijken op desinteresse als je alles van hem af laat hangen. En dat is niet wat je wilt, toch?

3. Geen echte vragen stellen
Natuurlijk vraag je naar zijn werk of hoe zijn dag was, maar het is een groot voordeel als je ook wat grotere vragen stelt. Bijvoorbeeld: “wat zijn je angsten?” of “waar droom je van?”

4. Je bent afgeleid door andere mannen
Misschien verwijder je niet direct jeTinder-account na één leuke date, maar het kan je er wel van weerhouden echt je hart te openen en de persoon in kwestie een eerlijke kans te geven als je ook gefocust bent op andere opties.

5. Je bent onberekenbaar
Als je vaak de plannen wijzigt, afzegt of te laat komt, kan dat vervelend zijn voor de man in kwestie. Hoewel je misschien goede redenen hebt, kan het geen kwaad hem te laten weten dat je hem wel heel graag wil zien. Is dat niet het geval, dan kun je dat ook beter eerlijk zeggen.

6. Je hebt een negatieve levenshouding
Dit kan zomaar een heel onbewust punt zijn, als je gewend bent om te klagen of soms een slecht humeur hebt. Toch zijn negatieve mensen over het algemeen een stuk onaantrekkelijker dan positieve mensen en dat kan jouw date ook vinden.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.