onzeker overkomen

6 signalen dat je aantrekkelijker bent dan je denkt

Vrijwel iedere vrouw twijfelt weleens aan haar mate van aantrekkelijkheid. Maar als je onzeker bent over je uiterlijk, dan zal dat te zien zijn aan je gezicht. Iedereen is mooi op zijn eigen prachtige en unieke manieren. Hier zijn een paar aanwijzingen dat je misschien veel aantrekkelijker bent dan je denkt:

1# Vreemden proberen vaak oogcontact met je te maken

Is het je opgevallen dat mensen naar je kijken als je langs ze loopt? Een korte blik, een lange blik, misschien een lichte glimlach of misschien probeert iemand zelfs je blik vast te houden.

2# Je krijgt zelden complimenten

Je krijgt niet vaak complimenten omdat mensen denken dat je je bewust bent van hoe mooi je bent en dat je het niet vaak hoeft te horen. Anderen denken misschien zelfs dat je het zat bent om teveel aandacht te krijgen.

3# Als je eindelijk een compliment krijgt, klinkt het apathisch

Je krijgt zelden complimenten en als je er dan eindelijk eentje krijgt, klinkt het emotieloos en nonchalant. Misschien raak je er beledigd door, maar als iemand je op deze manier complimenteert beschouwd hij/zij jouw aantrekkelijkheid als vanzelfsprekend en acht het niet zinvol om er veel aandacht aan te schenken.

4# Mensen schrikken als je hen een van je onzekerheden vertelt

Dingen aan onszelf die we niet leuk vinden, zijn vaak de dingen die ons aantrekkelijk maken, dus mensen begrijpen het niet als je er onzeker over bent.

5# Mensen trekken hun wenkbrauwen op als ze naar je kijken

De wenkbrauwen optrekken gaat meestal automatisch en onbewust wanneer we een aantrekkelijk persoon zien. Je merkt het misschien niet, maar probeer jezelf goed in de gaten te houden wanneer je iemand ziet waarvan je denkt dat die aantrekkelijk is.

6# Mensen zijn vaak te beleefd of extreem onvriendelijk tegenover je

Of je nu open onvriendelijkheid of een onverwacht warme houding tegenkomt, het geeft aan dat je niet onverschillig bent voor andere mensen. Een zelfverzekerde persoon die geen complexen heeft en zichzelf als aantrekkelijk en succesvol beschouwt, waardeert dezelfde kwaliteiten bij andere mensen.

Bron: Women Online

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.