Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
kroeg
25 augustus 2019

6 redenen waarom wijn een onuitputtelijke bron van liefde is

Voor iedere single vrouw: haal even diep adem. Er is namelijk niets dat mist in je leven. Want er is voor iedere vrouw een grote liefde: wijn. Dé enige onuitputtelijke bron van liefde. We leggen je even uit waarom 😉.

  1. Wijn bezorgt je nóóit slapeloze nachten

Heeft wijn als ‘persoon’ er ooit voor gezorgd dat je niet kon slapen? Nope. Wijn zal je dat nooit of te nimmer aandoen. Wijn is er namelijk om alles in je leven te verzachten en beter te maken. Ook je nachtrust. Je zal nooit piekeren in je bed om een glaasje wijn. Wijn zorgt ervoor dat je altijd als een roos in slaap valt. Dat is pas échte liefde als je het ons vraagt.

  1. Jij bepaalt hoe, wie, wat, waar en wanneer

Jij bent de baas. Jij bepaalt hoe je je wijn drinkt. Bijvoorbeeld hoe je het glas vasthoudt, met wie je het drinkt, waar je het wilt drinken en misschien nog wel het belangrijkste: wanneer. Deze macht kan je wel vergeten bij een man van vlees en bloed. Die heeft namelijk ook een mening en zal niet altijd komen opdraven op de plek en tijd en onder de condities die jij prefereert. Kies daarom voor vino.

  1. Als je er genoeg van drinkt krijg je het vanzelf warm

Je krijgt het alleen warm van een man als hij je opwindt of je knuffelt. Echter gebeurt dit niet altijd of is hij simpelweg niet in je leven. Maar gelukkig kan je wijn altijd in je leven betrekken. En wijn zorgt er altijd voor dat je het heerlijk warm krijgt. Als het niet gebeurt na twee glazen, dan wel na een aantal meer. Je allergrootste liefde genaamd wijn zal je nooit in de kou laten staan.

  1. Bij wijn kan je gerust vreemdgaan

Het maakt je frisse, lichte flesje Sauvignon Blanc echt niet uit dat je die avond misschien meer zin hebt in een zwoele en donkere Merlot. Je kan op elk moment kiezen waar jij zin in hebt en de keuze is reuze. Hoe verschrikkelijk geweldig is dat wel niet? Je kan vreemdgaan zonder je daar schuldig over te voelen, of geheimzinnig over te doen. Je kan een heel leger aan wijn verzamelen en ze zullen uiteindelijk allemaal hun verdiende liefde ontvangen van jou.

  1. Wijn geeft je áltijd quality time

Wijn zal er altijd voor zorgen dat je quality time hebt. Er zit diepgang in, warmte, liefde en het beïnvloedt je geest op een positieve manier, als je begrijpt wat wij bedoelen. Wijn zal nooit zeggen dat ‘ie moe is of er geen zin in heeft’. Wijn zal van een doodgewoon moment een mooi moment maken. Jij en je wijntje zijn een perfect love couple. Jullie hebben alleen elkaar nodig.

  1. Je raakt nooit uitgekeken op wijn

Wijn gaan je nooit of te nimmer vervelen en je zal ‘m nooit in je leven vergeten of in de steek laten. Je bent trouwer dan trouw aan wijn. Er gaat geen weekend voorbij dat je bij jezelf denkt dat je de wijn niet meer leuk, lief, lekker of saai vindt. Elke keer krijg je weer een glimlach van oor tot oor als je je grote liefde uit de ijskast pakt. Jullie horen bij elkaar.

 

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

koken & tafelen algemeen

gerelateerde artikelen

Een op de vier vrouwelijke singles zet nooit eerste stap

Drie op de vier singles ontmoet een geliefde het liefst in...

Ruim kwart van de Nederlanders ziet samenwonen als ultieme bevestiging van relatie

Wanneer weet je nu of het ‘aan’ is? Of hij of...

Single op Valentijnsdag: 14 x een alternatief

Hoewel de ene single er geen bal om geeft steekt het...

10 tips om je nieuwe liefde te ontmoeten

Het nieuwe jaar is van start, nieuwe ronde nieuwe kansen dus,...

Langeafstandsrelatie; hoe werkt dat?

Je hoort er steeds vaker over; een relatie met iemand in...

singlessite gidsen

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

advertentie

koken & tafelen algemeen