kroeg

6 redenen waarom wijn een onuitputtelijke bron van liefde is

Voor iedere single vrouw: haal even diep adem. Er is namelijk niets dat mist in je leven. Want er is voor iedere vrouw een grote liefde: wijn. Dé enige onuitputtelijke bron van liefde. We leggen je even uit waarom ?.

  1. Wijn bezorgt je nóóit slapeloze nachten

Heeft wijn als ‘persoon’ er ooit voor gezorgd dat je niet kon slapen? Nope. Wijn zal je dat nooit of te nimmer aandoen. Wijn is er namelijk om alles in je leven te verzachten en beter te maken. Ook je nachtrust. Je zal nooit piekeren in je bed om een glaasje wijn. Wijn zorgt ervoor dat je altijd als een roos in slaap valt. Dat is pas échte liefde als je het ons vraagt.

  1. Jij bepaalt hoe, wie, wat, waar en wanneer

Jij bent de baas. Jij bepaalt hoe je je wijn drinkt. Bijvoorbeeld hoe je het glas vasthoudt, met wie je het drinkt, waar je het wilt drinken en misschien nog wel het belangrijkste: wanneer. Deze macht kan je wel vergeten bij een man van vlees en bloed. Die heeft namelijk ook een mening en zal niet altijd komen opdraven op de plek en tijd en onder de condities die jij prefereert. Kies daarom voor vino.

  1. Als je er genoeg van drinkt krijg je het vanzelf warm

Je krijgt het alleen warm van een man als hij je opwindt of je knuffelt. Echter gebeurt dit niet altijd of is hij simpelweg niet in je leven. Maar gelukkig kan je wijn altijd in je leven betrekken. En wijn zorgt er altijd voor dat je het heerlijk warm krijgt. Als het niet gebeurt na twee glazen, dan wel na een aantal meer. Je allergrootste liefde genaamd wijn zal je nooit in de kou laten staan.

  1. Bij wijn kan je gerust vreemdgaan

Het maakt je frisse, lichte flesje Sauvignon Blanc echt niet uit dat je die avond misschien meer zin hebt in een zwoele en donkere Merlot. Je kan op elk moment kiezen waar jij zin in hebt en de keuze is reuze. Hoe verschrikkelijk geweldig is dat wel niet? Je kan vreemdgaan zonder je daar schuldig over te voelen, of geheimzinnig over te doen. Je kan een heel leger aan wijn verzamelen en ze zullen uiteindelijk allemaal hun verdiende liefde ontvangen van jou.

  1. Wijn geeft je áltijd quality time

Wijn zal er altijd voor zorgen dat je quality time hebt. Er zit diepgang in, warmte, liefde en het beïnvloedt je geest op een positieve manier, als je begrijpt wat wij bedoelen. Wijn zal nooit zeggen dat ‘ie moe is of er geen zin in heeft’. Wijn zal van een doodgewoon moment een mooi moment maken. Jij en je wijntje zijn een perfect love couple. Jullie hebben alleen elkaar nodig.

  1. Je raakt nooit uitgekeken op wijn

Wijn gaan je nooit of te nimmer vervelen en je zal ‘m nooit in je leven vergeten of in de steek laten. Je bent trouwer dan trouw aan wijn. Er gaat geen weekend voorbij dat je bij jezelf denkt dat je de wijn niet meer leuk, lief, lekker of saai vindt. Elke keer krijg je weer een glimlach van oor tot oor als je je grote liefde uit de ijskast pakt. Jullie horen bij elkaar.

 

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!