Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
Tinder
23 februari 2019

6 redenen waarom datingapps niet in de ban hoeven

Waar iedereen er eerst vrolijk op weg swipete zijn er tegenwoordig genoeg mensen die dating apps permanent de ban in hebben gedaan. Helemaal niet nodig, want er zijn nog steeds veel mensen die hun ware Jacob tegenkomen op Tinder.

Later vertel ook jij aan je kleinkinderen dat jij opa hebt leren kennen op Tinder en dit zijn zes redenen waarom dat helemaal geen taboe is.

  1. Veel relaties dankzij online daten

Er zijn al ontelbaar veel liefdeskoppels ontstaan na een paar vurige Tinderdates of Happn-ontmoetingen in de supermarkt. Je bent heus niet de enige die haar lover tegenkomt op een dating app. Voorheen vertelde je misschien nog met enige schaamte over jullie eerste ontmoeting (op Tinder). Geloof ons, dat is echt geen ding meer.

  1. Uitgaan van de goedheid van de mens

We begrijpen heus wel dat mensen gereserveerd zijn als het aankomt op Tinder afspraakjes. En ja, er zitten mannen op Tinder die puur uit zijn op een avondje seks, maar niet iedereen is zo dus laten we ook gewoon uitgaan van de goedheid van de mens. Bovendien kun je de eerste keer ook afspreken in het openbaar.

  1. Mannen in bars zijn ook niet alles

Als je op zoek gaat naar de ware in cafés  kom je waarschijnlijk niet veel verder dan op Tinder. Al helemaal niet als ze (de mannen natuurlijk) al een paar drankjes achterover hebben geslagen. Je komt niet alleen om te tongworstelen en je kan er de klok op gelijk zetten dat je om één uur ‘s nachts in de kroeg niet wordt uitgenodigd voor een romantische date.

  1. Grappige gesprekken

Als één van je eisen is om een grappige man te vinden kun je daar prima op Tinder naar zoeken. Het internet barst van de hilarische Tinder gesprekken 😉.

  1. Toch een beetje vleeskeuren

We willen natuurlijk niet promoten dat je alleen op iemands looks moet afgaan, maar het oog wil ook wat. Op Tinder krijg je wel de kans om alvast door zijn foto’s te spitten. Je ziet natuurlijk meteen of hij qua looks wel of niet de prins is die je naast je wil hebben lopen.

  1. Waar ontmoet je anders iemand?

Waar moet je tegenwoordig anders nog een man vinden? In de kroeg gaat het niet lukken, net zo min als in de trein en je weet in ieder geval dat mannen op Tinder (als het goed is!) single zijn. Het blijft natuurlijk dé plek waar je zeker weet dat anderen dezelfde intentie hebben als jij: daten.

 

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Op deze plekken kan je zomaar de liefde van je leven tegen het lijf lopen

Soms lijkt het wel alsof iedereen in de omgeving een relatie...

Dé tips: daten voor beginners

Nu de zomervakantie ten einde loopt denken heel wat singles er...

Thuis swipen op de bank of er op uit om een leuke partner te vinden?

Naar een leuke singlesfeest, evenement, speeddate of borrel waar je nieuwe...

Singles ontmoeten: de beste TIPS

Wanneer je single bent is het soms lastig om andere singles...

Tinder waarschuwt voor landen waar lhtb relaties strafbaar zijn

Hartstikke leuk natuurlijk dat daten via Tinder, maar dat je niet...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie