Tinder

6 redenen waarom datingapps niet in de ban hoeven

Waar iedereen er eerst vrolijk op weg swipete zijn er tegenwoordig genoeg mensen die dating apps permanent de ban in hebben gedaan. Helemaal niet nodig, want er zijn nog steeds veel mensen die hun ware Jacob tegenkomen op Tinder.

Later vertel ook jij aan je kleinkinderen dat jij opa hebt leren kennen op Tinder en dit zijn zes redenen waarom dat helemaal geen taboe is.

  1. Veel relaties dankzij online daten

Er zijn al ontelbaar veel liefdeskoppels ontstaan na een paar vurige Tinderdates of Happn-ontmoetingen in de supermarkt. Je bent heus niet de enige die haar lover tegenkomt op een dating app. Voorheen vertelde je misschien nog met enige schaamte over jullie eerste ontmoeting (op Tinder). Geloof ons, dat is echt geen ding meer.

  1. Uitgaan van de goedheid van de mens

We begrijpen heus wel dat mensen gereserveerd zijn als het aankomt op Tinder afspraakjes. En ja, er zitten mannen op Tinder die puur uit zijn op een avondje seks, maar niet iedereen is zo dus laten we ook gewoon uitgaan van de goedheid van de mens. Bovendien kun je de eerste keer ook afspreken in het openbaar.

  1. Mannen in bars zijn ook niet alles

Als je op zoek gaat naar de ware in cafés  kom je waarschijnlijk niet veel verder dan op Tinder. Al helemaal niet als ze (de mannen natuurlijk) al een paar drankjes achterover hebben geslagen. Je komt niet alleen om te tongworstelen en je kan er de klok op gelijk zetten dat je om één uur ‘s nachts in de kroeg niet wordt uitgenodigd voor een romantische date.

  1. Grappige gesprekken

Als één van je eisen is om een grappige man te vinden kun je daar prima op Tinder naar zoeken. Het internet barst van de hilarische Tinder gesprekken ?.

  1. Toch een beetje vleeskeuren

We willen natuurlijk niet promoten dat je alleen op iemands looks moet afgaan, maar het oog wil ook wat. Op Tinder krijg je wel de kans om alvast door zijn foto’s te spitten. Je ziet natuurlijk meteen of hij qua looks wel of niet de prins is die je naast je wil hebben lopen.

  1. Waar ontmoet je anders iemand?

Waar moet je tegenwoordig anders nog een man vinden? In de kroeg gaat het niet lukken, net zo min als in de trein en je weet in ieder geval dat mannen op Tinder (als het goed is!) single zijn. Het blijft natuurlijk dé plek waar je zeker weet dat anderen dezelfde intentie hebben als jij: daten.

 

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam