Tinder

6 redenen waarom datingapps niet in de ban hoeven

Waar iedereen er eerst vrolijk op weg swipete zijn er tegenwoordig genoeg mensen die dating apps permanent de ban in hebben gedaan. Helemaal niet nodig, want er zijn nog steeds veel mensen die hun ware Jacob tegenkomen op Tinder.

Later vertel ook jij aan je kleinkinderen dat jij opa hebt leren kennen op Tinder en dit zijn zes redenen waarom dat helemaal geen taboe is.

  1. Veel relaties dankzij online daten

Er zijn al ontelbaar veel liefdeskoppels ontstaan na een paar vurige Tinderdates of Happn-ontmoetingen in de supermarkt. Je bent heus niet de enige die haar lover tegenkomt op een dating app. Voorheen vertelde je misschien nog met enige schaamte over jullie eerste ontmoeting (op Tinder). Geloof ons, dat is echt geen ding meer.

  1. Uitgaan van de goedheid van de mens

We begrijpen heus wel dat mensen gereserveerd zijn als het aankomt op Tinder afspraakjes. En ja, er zitten mannen op Tinder die puur uit zijn op een avondje seks, maar niet iedereen is zo dus laten we ook gewoon uitgaan van de goedheid van de mens. Bovendien kun je de eerste keer ook afspreken in het openbaar.

  1. Mannen in bars zijn ook niet alles

Als je op zoek gaat naar de ware in cafés  kom je waarschijnlijk niet veel verder dan op Tinder. Al helemaal niet als ze (de mannen natuurlijk) al een paar drankjes achterover hebben geslagen. Je komt niet alleen om te tongworstelen en je kan er de klok op gelijk zetten dat je om één uur ‘s nachts in de kroeg niet wordt uitgenodigd voor een romantische date.

  1. Grappige gesprekken

Als één van je eisen is om een grappige man te vinden kun je daar prima op Tinder naar zoeken. Het internet barst van de hilarische Tinder gesprekken ?.

  1. Toch een beetje vleeskeuren

We willen natuurlijk niet promoten dat je alleen op iemands looks moet afgaan, maar het oog wil ook wat. Op Tinder krijg je wel de kans om alvast door zijn foto’s te spitten. Je ziet natuurlijk meteen of hij qua looks wel of niet de prins is die je naast je wil hebben lopen.

  1. Waar ontmoet je anders iemand?

Waar moet je tegenwoordig anders nog een man vinden? In de kroeg gaat het niet lukken, net zo min als in de trein en je weet in ieder geval dat mannen op Tinder (als het goed is!) single zijn. Het blijft natuurlijk dé plek waar je zeker weet dat anderen dezelfde intentie hebben als jij: daten.

 

Bron: Beautify

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.