orgasme

6 mythes over seks en dating opgehelderd

Je denkt vast dat een potentiële date het allereerst beoordeeld wordt op het uiterlijk, maar dat is niet waar. Wie online op zoek gaat naar een date kijkt eerst naar zijn of haar grammatica, daarna de mate van zelfvertrouwen en tenslotte.. naar het gebit.

Sexy foto

Een andere mythe is dat vrouwen opgewonden raken van een sexy foto van hun partner, maar 77 procent van de vrouwen wil helemaal geen seksueel getint bericht of foto ontvangen. Sexting is dus aantrekkelijker voor mannen dan voor vrouwen.

Blondine, brunette of ..

Er wordt altijd gezegd dat blonde vrouwen het meeste plezier hebben in bed. Ook dat is onzin. Roodharige dames rapporteren juist de meeste orgasmes.

Oudere date

Verder denk je misschien dat mannen per se een jongere vrouw zoeken, maar dat valt wel mee. 39 procent van de mannen vindt het geen probleem iemand te daten die minstens tien jaar ouder is dan hij.

In onderstaand filmpje van Buzzfeed vind je alle zes mythes over seks en dating.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam