6 manieren om je seksleven te stimuleren

Jouw seksleven een boost geven? Zo doe je dat

Wil je jouw seksleven stimuleren, maar weet je niet precies hoe je dit het beste kunt doen? Misschien doen jullie telkens dezelfde standjes, altijd op dezelfde plek of is jullie seksleven om andere redenen niet zo levendig meer. Gelukkig hebben wij enkele tips voor je, zodat je jouw seksleven weer volop kunt stimuleren. Lees snel verder voor onze tips.

Denk eens aan erectiepillen

Is je seksleven minder dan voorheen, omdat je moeite hebt met het krijgen van een erectie? Denk dan eens aan erectiepillen Er zijn diverse merken erectiepillen in omloop. Het beste kun je kiezen voor een kwalitatief merk, zodat je zeker weet dat de pillen hun werk goed doen. Denk bijvoorbeeld eens aan de pillen van het merk libido forte. Met erectiepillen krijg je sneller een erectie en deze zal ook langer aanhouden.

Heb seks op andere plekken

Seks op andere plekken kan helpen om je seksleven te stimuleren. Als je altijd seks in bed hebt, kan dit op den duur gaan vervelen. Experimenteren met andere plekken is daarom zeker aan te raden. Heb eens seks op een andere plek in huis, zoals onder de douche, op de keukentafel, de wasmachine of op de bank. Ook buitenshuis zijn er volop plekken om te genieten van elkaar. Denk aan in het bos, in de auto of in een luxe hotel. Jullie zullen zo ook ongetwijfeld meer tot elkaar komen, waardoor jullie algehele relatie een boost krijgt.

Experimenteer met sekstoys

Jouw seksleven stimuleren? Koop seksspeeltjes. Er zijn verschillende soorten seksspeeltjes om samen plezier van te hebben. Koop een vibrator, koppel speeltjes of ga voor een
buttplug. Op internet zijn verschillende erotische webshops te vinden waar je meteen vindt wat je zoekt. Je kunt ook samen met je partner naar de seksshop gaan om iets uit te zoeken wat jullie beiden wel wat lijkt.

Durf over seks te praten

Durf samen met je partner te praten over seks, want hiermee kun je jullie seksleven zeker stimuleren. Bespreek wat jullie beiden fijn vinden, wat jullie nog graag willen doen en wat er eventueel beter kan. Door open en eerlijk te praten over seks, hebben jullie straks nog veel meer plezier in bed.

Dirty talk

Dirty talk is erg opwindend en geeft jullie seksleven zeker een boost. Wanneer je hier niet zo van bent, kun je ook lieve woorden in het oor van je partner fluisteren en vertellen wat je zo mooi of lekker aan hem vind, of wat je graag met hem zou willen doen.

Voer nieuwe standjes uit

Doe je telkens dezelfde standjes met je partner? Je kunt je seksleven nog meer stimuleren door eens te experimenteren met nieuwe standjes. Op internet vind je diverse standjes die je met je partner kunt proberen en wordt tevens afgebeeld hoe. Wie weet komen jullie wel iets tegen wat jullie beiden heel fijn vinden en vaker willen doen samen.

Jouw seksleven stimuleren? Ga meteen aan de slag met onze handige tips voor nog meer vuurwerk in bed.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!