backpack inpakken

6 kleine dingen mogen in geen enkele koffer of backpack ontbreken

Natuurlijk denk je allemaal aan je paspoort, visa, inentingen en een paracetamolletje wanneer je op reis gaat!  Maar onderstaande super simpele 6 kleine dingen mogen eigenlijk in geen enkele koffer, handbagage of backpack ontbreken!

1. Papieren zakdoekjes

Multifunctioneel zijn ze die papieren zakdoekjes. Een hele toiletrol is qua formaat misschien wat onhandig dus stop altijd een paar pakjes papieren zakdoekjes bij je. Niet alleen om je neus te poetsen maar ook om je billen mee af te vegen, de toiletbril mee schoon te maken, je make-up te verwijderen, tussen je teen en sok te stoppen bij beginnende blaren… en ga zo maar door!

2. Tubetje vaseline

Je hoeft geen hele pot mee te slepen maar een klein tubetje of potje is echt ideaal en ook multifunctioneel. Je behandelt er schaafwondjes mee, vet er je lippen mee in, haalt er make-up resten er mee af in combinatie met de zakdoekjes en ook je hielen die in zonnige warme landen heel snel uitdrogen en scheurtjes gaan vertonen zijn ontzettend blij met dit vettige goedje!

3. Plastic zak(je)

Een vuilniszak is ideaal al geïmproviseerde regenjas of om over je backpack te trekken wanneer het begint te hozen. Ook om je vieze was in te stoppen zodat de rest niet gaat stinken! Een wat kleiner ziplock zakje is perfect om je paspoort, papieren, medicijnen of andere spullen die je heel graag droog wilt houden tijdens je reis in te bewaren. Kost weinig en je hebt er beslist veel plezier van.

4. Rolletje duct-tape

Ducktape is het universele hulpmiddel op reis, zeker als je gaat backpacken. Vrijwel alles wat er scheurt, afbreekt of lekt is te fixen met een stukje stevigte duct-tape. Geloof ons. Meenemen!

5. Haarelastiekjes

Niet alleen om je haar mee vast te binden. Heel handig als je ergens iets aan moet hangen (met een doorhaalknoop), op moet hangen of aan elkaar moet maken. Met een waterflesje, haarelastiekje en mobiel knutsel je bijvoorbeeld je eigen navigatiehouder voor je roadtrip!

6. Tiewraps

Supersterk, klein en nemen geen extra ruimte in je bagage in: tiewraps. Echt heel erg handig om dat ene lampje mee op te hangen, iets te repareren of je tas dicht te binden als je een slotje vergeten bent.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!