onmisbare tips single reizen
29 July 2017

6 fijne dingen in het leven van een single vrouw

Betrap jij jezelf ook op een vleugje jaloezie als je stelletjes hand in hand ziet lopen? Het lijkt vaak wel het doel in de samenleving om altijd te daten of in een relatie te zijn. Terwijl het vrijgezelle leventje ook zoveel fijne dingen met zich meebrengt.

Bovendien zijn singles ladies veel gezondere en stabielere mensen, dat bewijzen meerdere onderzoeken.

HAPPY SINGLE IN SHAPE

Studies bewijzen dat mensen die geen relatie hebben meer beweging krijgen. Logisch wel, als je je bedenkt dat je in een relatie eerder met zijn tweeën op de bank lekkere dingetjes eet dan heftig gaat sporten. De voordelen van regelmatige exercise zijn meer energie, een goed humeur, betere nachtrust en zelfs: betere prestaties tussen de lakens.

BETERE ZORG VOOR JEZELF

Een onderzoek van Health Psychology uit 2013 bewijst dat happily married vrouwen een vergrote kans hebben om aan te komen in de eerste vier jaar na hun trouwdag. Een beetje in het kader van: ik ben nu getrouwd, dus kan ik mezelf laten gaan.

MEER BRUISEND SOCIAAL LEVEN

Als je een vriend hebt, ‘heb’ je altijd wel iemand om op terug te vallen. Singles hebben dat niet. Vandaar dat ze meer moeite moeten doen voor hun sociale leven. Relatieexperts zeggen dat vrijgezellen sterkere sociale contacten onderhouden dan meer op zoek zijn naar gezellig contact.

HEALTHY FOOD

Een relatie kan heel veel goeds doen, zolang het maar een gezonde relatie is. Zo nee, dan kan het verdriet zich uiten in ongezonde eetgewoontes. Denk maar aan comfort food: ijs, chocolade, koekjes, frisdrank. Je kent het wel. Ook als je wel helemaal happy bent met je lief, dan kun je/kunnen jullie alsnog neigen naar ongezond voedsel. Daar word je ten eerste namelijk nóg happier van en ten tweede ben je zo blij met elkaar dat die paar extra kilo’s niet eens uitmaken.

MINDER GELDPROBLEMEN

Geld maakt zeker niet gelukkig. Maar oh boy, een gebrek aan geld levert een heleboel stress op. En stress op zich is een echte killer voor je gezondheid. Het blijkt dat singles veel minder schulden opbouwen én dus gelukkiger zijn in hun financiële situatie.

INDEPENDENT LADY

Als je op jezelf bent, dan leer je alleen zijn en quality time met jezelf te hebben. Onafhankelijk kunnen leven is de ultieme survival skills die stelletjes niet altijd bezitten. Weten wie je bent, is een heel groot voordeel in je carrière en in je sociale leven. Dus inderdaad óók als je later wel een leuke man ontmoet.

Bron: StyleToday

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Healthy taart tip: volkoren bananentaart met walnoten

Heb je (over)rijpe bananen over die waar niemand meer trek in...

Zomerse couscoussalade voor singles

Op zoek naar meer variatie in je eenpersoonskeuken? Dan is dit...

Thuis in plaats van uit: zo versla je de verveling

Aan huis gekluisterd en werken vanaf de keukentafel. Het is natuurlijk...

Wat kun je nog wel (en niet) sociaal gezien ten tijde van het coronavirus?

We beseffen: de horeca, dat kan voorlopig niet meer en de...

Een op de vier vrouwelijke singles zet nooit eerste stap

Drie op de vier singles ontmoet een geliefde het liefst in...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

advertentie