Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
10 weetjes zoenen
10 juni 2013

6 dating adviezen

Ben je vrijgezel en ga je binnenkort op een date? Dan hier voor jou 6 dating regels die ervoor zorgen dat jouw date een stuk leuker is en ook daarna nog kans van slagen heeft.

  1. Een date is geen sollicitatiegesprek dus probeer jouw date dan ook niet te ondervragen en daarmee te kijken of de persoon bij jou past. Probeer in plaats daarvan te luisteren naar wat ze te zeggen hebben en beslis later of hun gedachten aansluiten bij de jouwe.
  2. Als je het niet eens bent met iets wat je date zegt, laat hem dat dan ook weten. Er is geen geldige reden om hier je mening niet te laten horen en te zwijgen. In een relatie is het belangrijk dat er naar elkaar geluisterd wordt en dat beide personen hun mening kunnen uiten al zijn ze het niet eens over een bepaald onderwerp. Bij een date mag je best je mening laten horen probeer het wel gezellig te houden, jullie zijn niet aan het debatteren.
  3. Geen enkel onderwerp is taboe. Als bijvoorbeeld politiek en religie heel belangrijke onderwerpen zijn voor jou en je interesses liggen ook daar waarom zou je daar dan niet over praten met je date?  Eigenlijk is er wel één onderwerp taboe, namelijk de exen, niet over beginnen. Als hij erover begint dan weet je exact hoe laat het is.  Tijd om te vertrekken.
  4. Het hebben van afknappers is geen probleem, iedereen heeft er wel een aantal. Laat je niet teveel afleiden door de afknappers.  Een date hoeft niet meteen te leiden tot een relatie, er kan ook een leuke vriendschap uit voortbloeien en dan zijn de afknappers toch een stuk minder relevant.
  5. Ga niet wachten tot de ander de eerste stap zet. Je kent het vast wel. Je hebt een leuke date gehad en dan wacht je op dat ene belletje. Het maakt eigenlijk niet uit wie de eerste stap zet na een goed geslaagde date. Of jij nu belt of hij, het maakt echt niks uit. Stel je voor dat jullie beide wachten op elkaars belletje. Dan kan het zijn dat er nooit een vervolg komt, terwijl het wel klikte. Ga ook niet twijfelen als je date je niet belt terwijl jullie wel een gezellige avond hebben gehad. Bel hem zelf op om te zeggen wat jij ervan vond. Je kan beter een blauwtje lopen dan je prins op het witte paard vorrbij laten rijden.
  6. Vergeet niet dat het enige waar je controle over hebt in een relatie is jezelf.  Denk je tijdens de date al  hoe je hem gaat veranderen als jullie iets met elkaar krijgen? Dan kun je beter de vluchtroute ”ik moet even naar het toilet” toepassen en richting huis gaan.

Bron: Alyzofashionnews

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote...

Dit is een mega afknapper in bed volgens je horoscoop

De sterren vertellen wat jouw grootste afknapper is tijdens de vrijpartij...

5 wetenschappelijke redenen waarom het goed is voor je gezondheid om single te zijn

Heb jij nog altijd het beeld dat singles toch een tikkeltje...

Dit zijn de drie grootste afknappers voor mannen

Vind je iemand écht leuk, dan wil je er natuurlijk ook...

Zenuwen voor de eerste keer op singlevakantie

Het blijft een gegeven: aan singlereizen kleven nog altijd veel (voor)oordelen....

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie