ontrouw
4 September 2018

6 aanwijzingen van ontrouw

Misschien herken je het uit een vorige relatie, of ben je bang dit weer te moeten meemaken wanneer je je opnieuw aan de liefde waagt… Een man die vreemdgaat…  Hij gedraagt ​​zich op afstand, humeurig of zelfs te aardig. Je wilt er liever niet aan denken, maar je kunt er gewoon niets aan doen – zou het kunnen dat hij vreemdgaat? Deze 6 aanwijzingen kunnen je helpen bepalen of hij ontrouw is of niet.

  1. Hij is ervan overtuigd dat jij vreemdgaat

Sommige mensen zijn achterdochtiger dan anderen, maar als je partner je plotseling beschuldigt ontrouw te zijn, is het waarschijnlijk dat hij je zelf bedriegt. Waarom? Omdat nu hij je bedriegt, weet hij dat het mogelijk is dat jij hetzelfde doet (en ermee weg komt). Dus als je normaal gezonde en gelukkige partner plotseling overspoeld wordt met onterechte jaloezie, kijk dan uit. Het kan zijn dat hij degene is die je bedriegt.

  1. Hij is een beetje te mysterieus

Mysterie is een grote aantrekkingskracht in een nieuwe relatie. Het is opwindend om met iemand nieuw te zijn; iemand die je niet zo goed kent. Ontdekken wie die persoon is is onderdeel van wat nieuwe liefde zo opwindend maakt. Maar als je maanden of zelfs jaren in de relatie zit en je partner heel vaag is over zijn verleden, werk, vrienden, familie of gewoon alles, pas dan op. Het kan zijn dat hij zich emotioneel onbewust van je distantieert, of dat hij bewust informatie achterhoudt om te voorkomen dat hij in een leugen terechtkomt. Hoe dan ook, hij verbergt iets.

  1. Hij kent veel vrouwen … en maakt gemakkelijk vrienden met hen

Ooit uitgegaan met iemand die praat met elke vrouw die hij zag? Je kent het type: je laat hem vijf minuten alleen en als je terugkeert staat hij te flirten met een andere vrouw. Of de man die veel vrouwen kent en ze toevallig elke keer tegenkomt. Voor dit type mannen zou je moeten stoppen en nadenken. Een man die veel vriendinnen heeft of elke vrouw lijkt te kennen, moet uiterst voorzichtig worden behandeld. Nu hoeft hij niet per se een bedrieger te zijn, maar je moet overwegen of je wel of niet tegen de voortdurende concurrentie kan.

  1. Hij lijkt te compenseren

Als een vreemdganger zelfs een half hart heeft, voelt hij zich schuldig omdat hij je bedriegt. Om de schuld te compenseren, doet hij extra aardig. Denk veel “Ik hou van jou”, bloemen en cadeautjes zonder reden. We suggereren niet dat elke keer als een man iets leuks doet, het een teken is dat hij je bedriegt, maar als verdacht gedrag onmiddellijk gevolgd wordt door een zoet gebaar, dan is dat een rode vlag. Hij probeert niet alleen zijn geweten te verzachten, hij probeert je af te leiden door te denken dat alles in orde is.

  1. Hij is altijd aan het werk

Wanneer mensen denken aan de typische vreemdganger, denken ze waarschijnlijk aan de man die lange uren op kantoor doorbrengt, maar eigenlijk bezig is met een affaire. Welnu, er is een reden waarom dat stereotype bestaat. Vreemdgangers gebruiken werk om hun ontrouw te verdoezelen omdat mensen het meestal niet in twijfel trekken. Het is het perfecte excuus om laat thuis te komen, weg te gaan voor zaken en extra uren in het weekend te moeten werken.

Alleen maar omdat je partner non-stop werkt, maakt hem zeker geen vreemdganger, maar zoals we al zeiden, kan werk als een excuus worden gebruikt. Als hij de hele tijd aan het werk is en geen energie overhoudt voor je relatie, moet er iets veranderen.

  1. Je vrienden geven hints

Er zijn weinig constanten als het gaat om liefde en relaties, maar er is één ding waarop je kunt rekenen: je vrienden. Je wilt misschien niet horen wat ze zeggen over de persoon van wie je houdt, maar ze hebben meestal gelijk. Dus als je vrienden hints laten vallen, “Vind je het niet raar dat hij altijd werkt?” Of “Wat is er met hem en zijn ex?” Stop en luister.

Bron: Womenonline

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Weinig tot geen sex grootste reden tot vreemdgaan

Eén keer in de twee tot drie maanden, of zelfs helemaal...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

10 signalen van een ongezonde relatie

Nu je weer single bent kijk je misschien anders terug op...

Hazes en Westenberg definitief uit elkaar

We hebben er weer twee singles bij in Nederland want André...

Vraag jezelf dit af wanneer je overweegt terug te gaan naar je ex

In de tijd vlak na de relatie over gaat, voel je...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie