ontrouw

6 aanwijzingen van ontrouw

Misschien herken je het uit een vorige relatie, of ben je bang dit weer te moeten meemaken wanneer je je opnieuw aan de liefde waagt… Een man die vreemdgaat…  Hij gedraagt ​​zich op afstand, humeurig of zelfs te aardig. Je wilt er liever niet aan denken, maar je kunt er gewoon niets aan doen – zou het kunnen dat hij vreemdgaat? Deze 6 aanwijzingen kunnen je helpen bepalen of hij ontrouw is of niet.

  1. Hij is ervan overtuigd dat jij vreemdgaat

Sommige mensen zijn achterdochtiger dan anderen, maar als je partner je plotseling beschuldigt ontrouw te zijn, is het waarschijnlijk dat hij je zelf bedriegt. Waarom? Omdat nu hij je bedriegt, weet hij dat het mogelijk is dat jij hetzelfde doet (en ermee weg komt). Dus als je normaal gezonde en gelukkige partner plotseling overspoeld wordt met onterechte jaloezie, kijk dan uit. Het kan zijn dat hij degene is die je bedriegt.

  1. Hij is een beetje te mysterieus

Mysterie is een grote aantrekkingskracht in een nieuwe relatie. Het is opwindend om met iemand nieuw te zijn; iemand die je niet zo goed kent. Ontdekken wie die persoon is is onderdeel van wat nieuwe liefde zo opwindend maakt. Maar als je maanden of zelfs jaren in de relatie zit en je partner heel vaag is over zijn verleden, werk, vrienden, familie of gewoon alles, pas dan op. Het kan zijn dat hij zich emotioneel onbewust van je distantieert, of dat hij bewust informatie achterhoudt om te voorkomen dat hij in een leugen terechtkomt. Hoe dan ook, hij verbergt iets.

  1. Hij kent veel vrouwen … en maakt gemakkelijk vrienden met hen

Ooit uitgegaan met iemand die praat met elke vrouw die hij zag? Je kent het type: je laat hem vijf minuten alleen en als je terugkeert staat hij te flirten met een andere vrouw. Of de man die veel vrouwen kent en ze toevallig elke keer tegenkomt. Voor dit type mannen zou je moeten stoppen en nadenken. Een man die veel vriendinnen heeft of elke vrouw lijkt te kennen, moet uiterst voorzichtig worden behandeld. Nu hoeft hij niet per se een bedrieger te zijn, maar je moet overwegen of je wel of niet tegen de voortdurende concurrentie kan.

  1. Hij lijkt te compenseren

Als een vreemdganger zelfs een half hart heeft, voelt hij zich schuldig omdat hij je bedriegt. Om de schuld te compenseren, doet hij extra aardig. Denk veel “Ik hou van jou”, bloemen en cadeautjes zonder reden. We suggereren niet dat elke keer als een man iets leuks doet, het een teken is dat hij je bedriegt, maar als verdacht gedrag onmiddellijk gevolgd wordt door een zoet gebaar, dan is dat een rode vlag. Hij probeert niet alleen zijn geweten te verzachten, hij probeert je af te leiden door te denken dat alles in orde is.

  1. Hij is altijd aan het werk

Wanneer mensen denken aan de typische vreemdganger, denken ze waarschijnlijk aan de man die lange uren op kantoor doorbrengt, maar eigenlijk bezig is met een affaire. Welnu, er is een reden waarom dat stereotype bestaat. Vreemdgangers gebruiken werk om hun ontrouw te verdoezelen omdat mensen het meestal niet in twijfel trekken. Het is het perfecte excuus om laat thuis te komen, weg te gaan voor zaken en extra uren in het weekend te moeten werken.

Alleen maar omdat je partner non-stop werkt, maakt hem zeker geen vreemdganger, maar zoals we al zeiden, kan werk als een excuus worden gebruikt. Als hij de hele tijd aan het werk is en geen energie overhoudt voor je relatie, moet er iets veranderen.

  1. Je vrienden geven hints

Er zijn weinig constanten als het gaat om liefde en relaties, maar er is één ding waarop je kunt rekenen: je vrienden. Je wilt misschien niet horen wat ze zeggen over de persoon van wie je houdt, maar ze hebben meestal gelijk. Dus als je vrienden hints laten vallen, “Vind je het niet raar dat hij altijd werkt?” Of “Wat is er met hem en zijn ex?” Stop en luister.

Bron: Womenonline

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.