Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
relatie zoeken
16 augustus 2018

6.000 mensen aan de slag met liefde, relatie & seks

“Uit onderzoek blijkt dat liefde en relaties de nummer één geluksvoorspeller zijn,” vertelt Arjan Vergeer van 365 Dagen Succesvol. “Ook in onze Jaarprogramma’s zien we hoe belangrijk het thema is.“ In Nederland gaan naar schatting jaarlijks 100.000 stellen uit elkaar. Dit is een groeiend cijfer. “Dit zijn schokkende aantallen, maar ze zijn wel te verklaren. Niemand leert je op school wat een goede liefdesrelatie is en hoe je die onderhoudt. Terwijl het de belangrijkste relatie is die je in je leven zal hebben.”

Waarom leer je op school niets over liefde en geluk?

Voor de oprichters David de Kock en Arjan Vergeer was deze vraag de aanleiding om zes jaar geleden het eerste Superrelatie Weekend te organiseren. Twee jaar later publiceerden ze het boek ‘365 Dagen Succesvol in de liefde’. In hun jaren onderzoek en ervaring ontdekten ze de hoofdredenen voor relatieproblemen. Na verloop van tijd praten partners steeds minder met elkaar en besteden ze minder tijd samen. Heel logisch als je lang bij elkaar bent, maar de gevolgen zijn rigoureus. “Er zijn maar twee manieren om in een relatie te staan,” legt David uit. “Je bent óf aan het investeren, óf aan het vertrekken. Er is geen tussenweg.”

De grootste groeps-relatietherapie van Nederland

Dat er massaal behoefte is aan inzicht op relatiegebied, dat blijkt. Dit jaar komen er maar liefst 6.000 deelnemers naar het inmiddels grootste relatie-evenement van Nederland. “We staan werkelijk versteld van het feit dat we het Superrelatie Weekend dit jaar organiseren in de Ziggo Dome,” aldus David. “We zijn erg blij dat er minder taboe op ligt om openlijk aan je relatie te werken. Mensen voelen de behoefte en begrijpen de noodzaak hiervan.“ Zowel singles als stellen zijn welkom op het Superrelatie Weekend. In twee dagen vol eye-openers, oefeningen, intieme momenten en genadeloze coaching ontdekken de deelnemers wat een Superrelatie is en hoe je die krijgt. Tijdens het Superrelatie Weekend van 365 Dagen Succesvol, op 8 en 9 september in de Ziggo Dome, werken 6.000 mensen aan hun liefdesrelatie.

Nederland het gelukkigste land ter wereld

De missie van 365 Dagen Succesvol is ‘Nederland het gelukkigste land ter wereld’. Om dat te bereiken, schrijven ze wekelijkse een column in het Algemeen Dagblad en organiseren programma’s over hoe je een gelukkig leven leidt. Van hun boeken, 365 Dagen Succesvol en 365 Dagen Succesvol in de liefde, zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Hun Facebook-community is met 247.000 leden een van de grootste op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Een zus verhoogt je geluksgevoel

Heb jij een zus, of zelfs meerdere zussen? Mazzel! Het blijkt...

Ruim kwart van de Nederlanders ziet samenwonen als ultieme bevestiging van relatie

Wanneer weet je nu of het ‘aan’ is? Of hij of...

Als je op zoek bent naar een trouwe partner wil je kijken naar deze 3 sterrenbeelden

In een relatie is het erg belangrijk dat je je partner...

Waarom vallen we op foute mannen en laten we de goede lopen?

Die ondoorgrondelijke houding van desinteresse boeit je en zijn lichte arrogantie...

Single op Valentijnsdag: 14 x een alternatief

Hoewel de ene single er geen bal om geeft steekt het...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!