relatie zoeken

6.000 mensen aan de slag met liefde, relatie & seks

“Uit onderzoek blijkt dat liefde en relaties de nummer één geluksvoorspeller zijn,” vertelt Arjan Vergeer van 365 Dagen Succesvol. “Ook in onze Jaarprogramma’s zien we hoe belangrijk het thema is.“ In Nederland gaan naar schatting jaarlijks 100.000 stellen uit elkaar. Dit is een groeiend cijfer. “Dit zijn schokkende aantallen, maar ze zijn wel te verklaren. Niemand leert je op school wat een goede liefdesrelatie is en hoe je die onderhoudt. Terwijl het de belangrijkste relatie is die je in je leven zal hebben.”

Waarom leer je op school niets over liefde en geluk?

Voor de oprichters David de Kock en Arjan Vergeer was deze vraag de aanleiding om zes jaar geleden het eerste Superrelatie Weekend te organiseren. Twee jaar later publiceerden ze het boek ‘365 Dagen Succesvol in de liefde’. In hun jaren onderzoek en ervaring ontdekten ze de hoofdredenen voor relatieproblemen. Na verloop van tijd praten partners steeds minder met elkaar en besteden ze minder tijd samen. Heel logisch als je lang bij elkaar bent, maar de gevolgen zijn rigoureus. “Er zijn maar twee manieren om in een relatie te staan,” legt David uit. “Je bent óf aan het investeren, óf aan het vertrekken. Er is geen tussenweg.”

De grootste groeps-relatietherapie van Nederland

Dat er massaal behoefte is aan inzicht op relatiegebied, dat blijkt. Dit jaar komen er maar liefst 6.000 deelnemers naar het inmiddels grootste relatie-evenement van Nederland. “We staan werkelijk versteld van het feit dat we het Superrelatie Weekend dit jaar organiseren in de Ziggo Dome,” aldus David. “We zijn erg blij dat er minder taboe op ligt om openlijk aan je relatie te werken. Mensen voelen de behoefte en begrijpen de noodzaak hiervan.“ Zowel singles als stellen zijn welkom op het Superrelatie Weekend. In twee dagen vol eye-openers, oefeningen, intieme momenten en genadeloze coaching ontdekken de deelnemers wat een Superrelatie is en hoe je die krijgt. Tijdens het Superrelatie Weekend van 365 Dagen Succesvol, op 8 en 9 september in de Ziggo Dome, werken 6.000 mensen aan hun liefdesrelatie.

Nederland het gelukkigste land ter wereld

De missie van 365 Dagen Succesvol is ‘Nederland het gelukkigste land ter wereld’. Om dat te bereiken, schrijven ze wekelijkse een column in het Algemeen Dagblad en organiseren programma’s over hoe je een gelukkig leven leidt. Van hun boeken, 365 Dagen Succesvol en 365 Dagen Succesvol in de liefde, zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Hun Facebook-community is met 247.000 leden een van de grootste op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.