alleenstaande moeder

54-jarige Brigitte Nielsen bevalt van dochter

De Deense Brigitte Nielsen is op 54-jarige leeftijd bevallen van een dochtertje. Dat lieten de actrice en haar 39-jarige echtgenoot Mattia Dessi weten aan People Magazine.

Baby Frida is al het vijfde kindje van Nielsen (foto rechts), maar wel haar eerste dochter. Het model heeft al vier volwassen zoons uit vorige huwelijken, de oudste is al 34 jaar oud. De Deense actrice had ook een relatie met Sylvester Stallone, maar met hem kreeg ze geen kinderen. Twaalf jaar geleden trouwde Brigitte Nielsen met Dessi (links), haar vijfde echtgenoot.

Instagram / @realbrigittenielsen

“Lange weg”

“Het is een lange weg geweest, maar absoluut de moeite waard”, verklaart het stel in People Magazine. ” We zijn dolgelukkig met de komst van onze prachtige dochter in ons leven.” Nielsen was vooral in de jaren tachtig bekend in films als Rocky IV, Red Sonja en Cobra.

Leeftijd & moederschap

Er is nogal wat commentaar over de leeftijd waarop de actrice voor de vijfde keer moeder is geworden. Ook in Nederland kiezen vrouwen ervoor om (bij gebrek aan een partner) hun eicellen in te laten vriezen zodat ze op latere leeftijd alsnog met een gevonden geschikte levenspartner kinderen kunnen krijgen. Daar zijn in ons land echter wel een paar voorwaarden aan verbonden:

  • Je kunt eicellen uit je lichaam laten halen en laten invriezen tot je 40e verjaardag.
  • Het terugplaatsen van bevruchte eicellen in je baarmoeder moet gebeuren voordat je 46 bent. (Sommige klinieken, zoals het Medisch Centrum Kinderwens in Leiderdorp, hanteren hiervoor een leeftijdsgrens van 43.)

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!