50plusser vakantie nieuwe liefde

50plusser gaat razendsnel met nieuwe liefde op vakantie

Terwijl bij veel stellen en gezinnen de zomerplannen al helemaal in kannen en kruiken zijn, vinden singles het vaak een stuk lastiger om te bepalen hoe en vooral met wie ze hun zomervakantie gaan doorbrengen.

Want hoewel het gezellig is om met vrienden of familie weg te gaan, uit onderzoek van datingsite 50plusmatch blijkt dat single 50-plussers hun vakantie toch het liefst met een nieuwe partner doorbrengen. En vaak laten ze daar geen gras over groeien, want meer dan 52% van de ondervraagden geeft aan de eerste romantische vakantie het liefst al na een paar weken te willen boeken.

Actief op zoek

Veel 50+ singles zien de zomervakantie als een mooie gelegenheid om een nieuwe partner te ontmoeten. Tijdens een relaxte vakantiesfeer is het nu eenmaal makkelijker om contact te leggen. Maar als die leuke vakantieliefde helaas uitblijft, gaan 50-plussers -eenmaal thuisgekomen- vaak toch actief op zoek naar een nieuwe partner.

Steeds vaker maken ze daarbij gebruik van een gespecialiseerde datingsite, om gericht op zoek te gaan naar een serieuze relatie. Zodat de eerstvolgende vakantie niet langer alleen, maar met een nieuwe liefde kan worden doorgebracht!

50plusmatch

50plusmatch is een betrouwbaar platform waar 50-plussers doelgericht online in contact kunnen komen met mogelijke nieuwe partners. Sinds 2006 heeft 50plusmatch al ontelbaar veel matches gerealiseerd. 50plusmatch is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP), lid van Thuiswinkel.org en in bezit van het Keurmerk Veilig Daten. Bovendien won 50plusmatch dit jaar de Thuiswinkel Award in de categorie datingsites. Je hebt dus de garantie dat er vertrouwelijk met je gegevens wordt omgegaan en je precies krijgt wat je verwacht: in contact komen met andere serieuze leeftijdsgenoten die net als jij op zoek zijn naar een nieuwe partner.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?