singles ontmoeten

50+ singles daten, feesten en reizen erop lustig los

Ken je die reclame nog? De vrouw die de computermuis tegen het beeldscherm houdt om op het kruisje te klikken? Dat beeld bestond zo’n 10 jaar geleden ook van de 50+ single. Twee linkerhanden wat betreft computers en internet, geen benul van de mogelijkheden die het world wide web te bieden had. Tijden zijn veranderd. De single vijftiger van nu is hip, hot, trendy en weet de digitale snelweg uitstekend te benutten.

Booming business

Vergeet de alleenstaande dertigers en de veertigers, de single vijftiger is booming business. Er komen steeds meer singles bij en een groot deel daarvan is begin vijftig. Ze hebben financieel de zaakjes doorgaans goed op orde, leuke baan, eventuele kinderen zijn al een heel eind opgegroeid dus alle tijd, geld en ruimte om met een nieuwe liefde volop van het leven te genieten. En dat doen ze ook.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Er wordt wat af ge-date, gefeest, geborreld en gereisd. Aanbieders die tijdig op deze trend hebben ingespeeld plukken hier de vruchten van. Datingsites zoals 50plusmatch doen het uitstekend, maar ook reisorganisaties zien dat deze vijftigers steeds vaker deelnemen aan een groepsreis. Niet zo verwonderlijk. In de reguliere reisbranche weten ze al langer dat vijftigers big spenders zijn. Ze boeken luxe cruises, maken verre rondreizen of trekken erop uit met een super-de-luxe camper. Bij de singles van 50+ is het niet veel anders. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe liefde in de tweede fase van hun leven mag het geld best rollen.

Succes

Op Singlessite.nl is ook duidelijk te merken dat er bij de bezoekers een steeds grotere behoefte ontstaan naar feesten, reizen en events met singles van dezelfde leeftijd. De 50+ rubrieken voor daten, reizen, relaties en activiteiten worden dan ook vele malen vaker bezocht dan een jaar of twee geleden. Deze behoefte biedt uiteraard uitstekende kansen voor bestaande, of nieuwe ondernemingen die zich willen richten op de single van boven de vijftig. Succes gegarandeerd!

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen!