slow seks goed relatie
25 februari 2010

50 seksstandjes om je liefdesleven meer af te wisselen

Natuurlijk kennen we allemaal de missionarisstand en doggy-style, maar om het spannend te houden is het goed om af en toe af te wisselen met de seksstandjes. De Kamasutra kent vele soorten houdingen, soms erg ingewikkeld, maar er zijn toch ook leuke en spannende seksstandjes uit te halen. Hieronder vind je 50 tips voor afwisseling in de slaapkamer.

1. Missionarisstandje

Dit standje is het meest bekende en het meest gebruikte seksstandje dat er is. De vrouw ligt op haar rug met haar benen wijd. De man ligt er min of meer bovenop terwijl hij haar penetreert.

2. Zittende missionarishouding

Een variant op de missionarishouding is de zittende missionarishouding. Het lijkt op de gewone missionarishouding; de vrouw ligt op haar rug met haar benen wijd. De man ligt echter niet op haar, maar zit op zijn knieën. Door zijn handen op haar benen te leggen kan hij gemakkelijk hen en weer stoten.

3. Amazonestandje

Bij het amazonestandje ligt de man onder en zit de vrouw bovenop hem. Zij kan op en neer bewegen of van voor naar achter leunen (zie lapdancestandje). Bij dit standje heeft de vrouw meer vrijheid omdat zij het ritme kan bepalen. Ook kan de man dieper penetreren, waardoor de vrouw er meestal meer van voelt.

4. Lapdance standje

Dit seksstandje is iets minder bekend. Het gaat bijna hetzelfde als bij het amazonestadje; de man ligt op zijn rug terwijl de vrouw boven op hem zit. Echter gaat zij nu niet op en neer, maar van voor naar achter. Ga achter niet te ver naar achter, dit kan zeer doen aan de penis. Je kunt dit standje natuurlijk ook op een stoel of op de bank doen.

5. Doggy style

De grote favoriet van velen. De vrouw zit op haar handen en knieën. De man zit op zijn knieën achter haar en penetreert haar. De benen van de man kunnen binnen haar benen worden geplaatst, maar deze kunnen ook er buiten worden geplaatst. Als de man zijn benen buiten die van haar plaatst wordt de opening van de vagina kleiner en dit kan aangenaam aanvoelen.

Willie.nl

6. Boezemvriend

Dit standje kan voor veel mensen lastig zijn om te bewegen. De man zit overeind terwijl de vrouw bovenop hem zit. Zij beweegt dan op en neer. Het is erg lastig om te bewegen omdat je je niet erg goed kan afzetten. Toch is dit seksstandje wel het proberen waard!

7. Lepeltjes

Bijna alle vrouwen vinden het heerlijk als een man tegen hun rug aan slaapt (lepelen). Maar lepelen kan ook toegepast worden als seksstandje. De vrouw ligt voor met de man erachter. Je krijgt het lekkerste gevoel als de vrouw haar benen eerst opent en de man haar dan penetreert en de vrouw daarna haar benen weer sluit. Ook dit maakt de vagina nauwer. Voor de man is het vrij lastig om te bewegen, maar dat moet hij er dan maar voor over hebben.

8. De draaitol

Ook bij dit standje ligt de man op zijn rug terwijl de vrouw bovenop hem zit. Echter zit ze nu met de rug naar hem toe en zit ze op haar hurken en draait rondjes met haar vagina. De penis penetreert ook bij dit standje erg diep, dus kijk goed uit dat hij haar geen pijn doet.

9. Terreinverkenning

Bij dit standje ligt de vrouw op haar buik terwijl de man bovenop haar ligt en haar penetreert. Bij dit standje wordt de eikel van de man erg sterk gestimuleerd en is dus voor veel mannen moeilijk lang vol te houden.

10. De hotdog

De hotdog lijkt erg veel op de boor, echter gaat bij deze de penis iets minder diep. Veel vrouwen vinden dit standje heel erg lekker, maar het kan ook juist heel veel pijn doen. De vrouw ligt op haar rug met haar benen min of meer in haar nek. De man zit of ligt er voor en kan haar erg diep penetreren.

11. Standje 69

Ook dit is een erg bekend standje. Bij dit standje vind geen echte geslachtsgemeenschap plaatst. Een van de twee (meestal de man) ligt op zijn/haar rug en de ander ligt er boven op, maar dan andersom. De man kan de vrouw beffen terwijl zij hem pijpt. Dit is een standje dat bijna iedereen wel lekker vindt.

12. De Tango

Dit standje is iets minder bekend. Beide partners liggen op hun zij naar elkaar toe. De vrouw plaatst één been tussen die van de man en de andere slaat ze om hem heen. Dit is een vrij moeilijk seksstandje dat ervaring en oefening vereist.

13. De Lelie

Bij dit standje ligt de vrouw op bed (of op een tafel, of op de bank, etc.) met haar benen naar beneden. De man zit op zijn knieën naast het bed/de bank/etc. Hij kan met zijn handen haar bekken goed vastpakken. De penis kan niet bijzonder diep penetreren, maar het uitzicht voor de man is wel mooi.

14. Keukenwerk

Bij dit seksstandje buigt de vrouw zich voorover over een tafel. De man staat erachter. Hij kan recht overeind blijven staan of een beetje over de vrouw neerbuigen. Dit is een standje dat bijzonder lekker is voor de man, omdat het de eikel goed stimuleert. Het spannende aan dit standje is dat het vaak wordt gedaan op andere plekken dan het bed.

15. De Hurk-schommel

Dit is een vrij lastig standje. De man zit op zijn hurken, wat erg zwaar is. De vrouw zit boven op hem. Dit is een lastige positie om te bewegen, maar als het lukt is het wel de moeite waard.

 

Hele artikel lezen?
Hele artikel lezen en al geregistreerd, log hieronder in
of vul hier je gegevens in en lees snel verder!
Pijlers

advertentie

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie