willie test womanizer

50 plus man anders in bed

Wie denkt dat oudere mannen geen seks meer hebben, die heeft het mis. Als mannen de vijftig passeren brengt dat op lichamelijk gebied wel wat moeilijkheden met zich mee zoals mogelijke erectieproblemen en spieren die kracht verliezen. Maar juist deze moeilijkheden zorgen ervoor dat mannen zich sneller aan vrouwen hechten en andere manieren verzinnen om seksueel intiem te zijn.

Afstandelijkheid

Het mannelijk lichaam bevat over het algemeen een ruime hoeveelheid testosteron, wat ook wel het afstandelijkheidshormoon genoemd wordt. Als heren eenmaal de 50 passeren neemt de hoeveelheid testosteron af, maar de hoeveelheid oxytocine (het knuffelhormoon waar vrouwen meer van hebben) blijft hetzelfde. Hierdoor hechten oudere mannen zich sneller aan hun partner.

Opener

Vrouwen zijn over het algemeen een stuk opener over hun seksuele voorkeuren en fantasieën. Zodra mannen ouder worden en de het geslachtsdeel minder gaat werken, zullen heren hier ook een stuk opener over zijn. Volgens relatie-expert Joe Kort brengt ouderdom een open geest. Mannen hervinden hun manier van seksueel zijn, en worden opener over hun wensen voor in bed.

Bron: Telegraaf

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.