zin in seks hebben

5 x waarom we even geen seks hebben

Let’s talk about sex. Soms mag je nog zoveel zin hebben, maar gebeurt er toch niks tussen de lakens. Hieronder vijf redenen opgesomd waarom je even niet meedoet aan het grote liefdesspel. 

Huisje, tuintje, stort 

Niemand wil down en dirty gaan in een huis dat letterlijk vuil is. De kamasutra uittesten terwijl er borden met etensresten naast je staan, doet weinig goeds voor je libido. Je zal zien dat een opgeruimde woning zorgt voor meer harmonie in je hoofd en ook de liefde in de slaapkamer bevordert

Kindjes 

Het klinkt ironisch, zonder seks komen er geen kinderen. Jammer genoeg is dit prachtige resultaat wel vaak de reden waarom koppels minder vrijen. Behalve ouders zijn jullie natuurlijk ook minnaars. Las af en toe dus eens een ‘parent booty call’ in.

Comfort Candy 

Niks zo fijn als de liefde van je leven tegenkomen en gewoon jezelf kunnen zijn. Je bevindt je in een staat van comfort candy. De deur van de wc staat altijd open, je scheert je in elkaars bijzijn en als er eten gemorst wordt, kijk je zelfs niet meer vreemd op. Maar al dit gemak kan jouw innerlijke seksgod(in) in de weg staan. Probeer dit patroon dus eens te doorbreken en kleed je 1 keer per week op en toon wat je in je mars hebt. Vonken en vuur verzekerd.

Gewichtsschommelingen 

Ben je recent heel veel gewicht verloren of bijgekomen dan kan dit een invloed hebben op je seksleven. Leg de focus niet zo hard op het getal op de weegschaal en bedenk welk advies je aan iemand in dezelfde situatie zou geven. De persoon die met jou de koffer induikt, ligt niet wakker van een cijfer. Laat je dus helemaal gaan.

Afleiding, overal 

Netflix, Instagram, werk. Er zijn wel 101 dingen die je aandacht opeisen thuis. Maar ze zijn helemaal niet zo bevredigend als een stomende vrijpartij. De voordelen van een potje rollebollen zijn oneindig. Het helpt je stress verminderen, is goed voor het immuunsysteem, verlicht pijn en maakt de band tussen je partner nog sterker.

 

Bron: Metro

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.