Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
zin in seks hebben
29 juni 2018

5 x waarom we even geen seks hebben

Let’s talk about sex. Soms mag je nog zoveel zin hebben, maar gebeurt er toch niks tussen de lakens. Hieronder vijf redenen opgesomd waarom je even niet meedoet aan het grote liefdesspel. 

Huisje, tuintje, stort 

Niemand wil down en dirty gaan in een huis dat letterlijk vuil is. De kamasutra uittesten terwijl er borden met etensresten naast je staan, doet weinig goeds voor je libido. Je zal zien dat een opgeruimde woning zorgt voor meer harmonie in je hoofd en ook de liefde in de slaapkamer bevordert

Kindjes 

Het klinkt ironisch, zonder seks komen er geen kinderen. Jammer genoeg is dit prachtige resultaat wel vaak de reden waarom koppels minder vrijen. Behalve ouders zijn jullie natuurlijk ook minnaars. Las af en toe dus eens een ‘parent booty call’ in.

Comfort Candy 

Niks zo fijn als de liefde van je leven tegenkomen en gewoon jezelf kunnen zijn. Je bevindt je in een staat van comfort candy. De deur van de wc staat altijd open, je scheert je in elkaars bijzijn en als er eten gemorst wordt, kijk je zelfs niet meer vreemd op. Maar al dit gemak kan jouw innerlijke seksgod(in) in de weg staan. Probeer dit patroon dus eens te doorbreken en kleed je 1 keer per week op en toon wat je in je mars hebt. Vonken en vuur verzekerd.

Gewichtsschommelingen 

Ben je recent heel veel gewicht verloren of bijgekomen dan kan dit een invloed hebben op je seksleven. Leg de focus niet zo hard op het getal op de weegschaal en bedenk welk advies je aan iemand in dezelfde situatie zou geven. De persoon die met jou de koffer induikt, ligt niet wakker van een cijfer. Laat je dus helemaal gaan.

Afleiding, overal 

Netflix, Instagram, werk. Er zijn wel 101 dingen die je aandacht opeisen thuis. Maar ze zijn helemaal niet zo bevredigend als een stomende vrijpartij. De voordelen van een potje rollebollen zijn oneindig. Het helpt je stress verminderen, is goed voor het immuunsysteem, verlicht pijn en maakt de band tussen je partner nog sterker.

 

Bron: Metro

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Een op zes Nederlanders heeft vaker seks door corona

Maar liefst zeventien procent van de Nederlanders heeft vergeleken bij de...

5 stappen naar een goede seksuele gezondheid

Er zijn vijf belangrijke stappen die je kunt nemen om je...

Cannabis kan je seksleven een boost geven

Cannabis kan je seksleven een boost geven zo blijkt uit wetenschappelijk...

Onze zuiderburen verlangen naar een pikanter seksleven

Als single droom je er misschien alleen maar van, ook onze...

Een scheiding helpt je verder in het leven

Wist je dat nieuw onderzoek laat zien dat een scheiding doormaken...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie