zomervakantie voor singles

5 x waarom singles NU hun zomervakantie moeten boeken

De zomervakantie staat voor de deur! Zit je nog altijd thuis te kniezen omdat hij (of zij) je verlaten heeft en jouw vakantieplannen daarmee in duigen zijn gevallen? We geven je 5 uitstekende redenen om als de wiedeweerga van die bank af te komen en je koffer in te pakken!

1# Afleiding

Een prachtige omgeving, een lekker zonnetje, vrolijke, vriendelijke mensen; al die dingen zorgen ervoor dat jij op een fijne zomervakantie geen seconde (nou ja, bijna dan) meer aan die ex van je denkt! Afleiding (ook al is die geforceerd) is de beste remedie voor de nasleep die de relatiebreuk met zich meebrengt. Thuis heb je nog tijd zat om je rot te voelen, NU even NIET!

2# Nieuwe kansen

Kon je met je ex nooit naar Ibiza omdat hij/zij dat een walgelijk party eiland vond en het liefst met de wandelschoenen de ruige heuvels van Schotland introk? Dit is je kans! Omgekeerd kan natuurlijk ook. Eindelijk, eindelijk…. Kan jij een vakantie boeken helemaal zoals jij ‘m wilt. Van feesten op Ibiza tot wandelen in Zweden, exotisch naar Midden-Amerika of de schoonheid beleven in Afrika of Azië!

3# Roer om

Deze zomervakantie is meteen een mooi moment om eens even tot bezinning te komen. Hét  moment om eens na te denken over je leven. Of je nog happy bent met je baan, waar je woont en met je huidige vriendenkring. Moet het roer om of blijft alles wat jou betreft het liefst bij het oude? Wat het ook is: tijdens een lekkere zonvakantie heb jij alle tijd om met die cocktail in je hand te mijmeren over de toekomst.

4# Andere mensen

Een relatiebreuk zorgt er ook voor dat je te maken krijgt met een verandering van je sociale kringetje. Sommige vrienden zullen helaas verdwijnen maar… je krijg nu ook de ruimte om heel veel nieuwe mensen te ontmoeten! Mensen die net als jij dezelfde interesses hebben zoals; reizen! Wanneer je een groepsreis boekt dan merk je meteen hoe leuk het is om andere singles te ontmoeten net als jij.

5# Energie

Ook al slaat die vakantie een bres in je spaarreserves, wij beloven je dat je met herboren energie weer thuis komt. Vakantie is opladen, energie tanken en uitrusten. Dat is goed voor ons allemaal maar zeker voor jou wanneer je nog niet helemaal over je ex heen bent. Komt tot jezelf, en zorg ervoor dat die vakantie je weer laat bruisen! Ga je mee? Lekkere lastminute vakanties voor singles ontdek je op Single2Travel.nl

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!