mooie vruchtbare vrouwen

5 x waarom knappe vrouwen toch vaak single zijn

We gaan er eigenlijk altijd maar vanuit dat het voor knappe vrouwen een piece of cake is iedere man aan de haak te slaan die ze maar willen, maar niets is minder waar. Want wat dacht je van al die beauty’s die wonder boven wonder tóch nog single zijn?! Je verbaast je er misschien weleens over, maar er zijn best wat redenen voor te bedenken. Hier komen ze!

#1. Iedereen gaat ervan uit dat ze bezet zijn

Mannen denken, wanneer ze een mooie vrouw zien, al snel dat ze vást al onder de pannen is. Het gevolg hiervan? Ze zullen zo minder snel op haar afstappen.

#2. Hoe knapper, hoe intimiderender

Ja, écht! Mannen doen zich misschien stoer voor, maar voor de meeste van hen geldt dat ze het moeilijk (soms zelfs eng) vinden om een aantrekkelijke verschijning aan te spreken. Ze zijn bang om een blauwtje te lopen omdat ze vaak denken dat ze toch geen kans maken bij zo’n bloedmooie vrouw.

#3. Ze trekken foute mannen aan

Zoals we hierboven al zeiden: veel mannen durven mooie vrouwen niet zomaar aan te spreken. En de types die dat lef wél hebben? Dat zijn vaak jagers, oftewel mannen die maar op één ding (je snapt me) uit zijn. Wanneer de buit binnen is, zijn ze nergens meer te bekennen. Tja, zo worden de vrouwen weer wat argwanender en voorzichtiger en zo is de cirkel weer rond.

#4. Out of his league

Of het nu bewust of onbewust gaat: mooie vrouwen zoeken een match wat uiterlijk betreft. Dus vaak zoeken ze iemand die zich ongeveer in dezelfde league bevindt. En ja, zo’n mega knappe prins op het witte paard vinden is zo makkelijk nog niet!

#5. De vooroordelen

Dan zijn er natuurlijk ook nog al die mannen met hun welbekende vooroordelen. Want een knappe én vrijgezelle dame?! Dan móet er wel iets mis met haar zijn. Misschien een psycho? Of wie weet te dom? En nog meer theorieën die negen van de tien keer bullshit zijn.

Bron: StyleToday

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam