opgewekte single

5 x waarom je als single een aanwinst bent voor je vrienden

We zijn als single allemaal wel iemands bestie en hebben vaak een druk sociaal leven. En ondanks het feit dat jij geen relatie hebt en je vrienden en vriendinnen wel mogen ze in hun handjes knijpen dat ze jou tot hun vriendengroep kunnen rekenen. Waarom? Nou dat zetten we eventjes fijntjes voor je op een rijtje!

1 Dankzij jou gaan ze vaker de deur uit

Die beste vriend(in) van je (ja die al jarenlang in een vaste relatie zit) is vaak te ‘lui’ om zichzelf weer eens op te kalefateren voor een avondje uit. Maar… dankzij jou lukt het hem of haar toch af en toe een wild feestje mee te pakken. Never a dull moment!

2 Je hebt altijd wel een verhaal

Single ladies (and gentlemen) kennen hun weg op datingsites en datingapps als Tinder en Happn. Eens in de zoveel tijd hebben ze een date en dat zorgt voor een hoop juicy verhalen. Jouw beste vrienden zitten te springen om alle spannende details van jouw date avonturen!

3 Dankzij jou doen ze spontane dingen

Een weekendje naar Londen? Een nachtje kamperen op het strand? ‘Bezette’  vriendinnen zullen niet snel a-la-minute wat spontaans doen. Jij als single daarentegen leeft van de ene naar de andere spontane actie. Ze kijken niet raar op als jij hen opbelt en vraag of ze over een uurtje op het station kunnen zijn om spontaan een weekendje er tussenuit te gaan.

4 Jij hebt niet snel een oordeel

Singles kunnen zich vaak heel goed inleven in anderen en vellen niet zo snel een oordeel over hun beste vriend(in)nen. Wanneer er donkere wolkjes aan de horizon verschijnen van je besties met relatieperikelen dan is de kans groot dat ze jou eerder in vertrouwen nemen dan een van hun ‘bezette’ vriend(in)nen. De angst om (een relatie) te verliezen heb je als single niet dus je bent een beterend luisterend oor met betere adviezen!

5 Dankzij jou ontmoeten ze veel nieuwe mensen

Single vriendinnen kunnen erg sociaal zijn en een hoop mensen kennen (al is het maar door al die feestjes die ze afstropen). Hierdoor wordt ook de kennissenkring van niet-singles automatisch vergroot. Een erg leuke bijkomstigheid voor al die bezette friends van je die vaak in hun eigen sociale kringetje met andere stelletjes blijven ronddraaien. Je bent dus… een dikke plus!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.