opgewekte single
17 April 2017

5 x waarom je als single een aanwinst bent voor je vrienden

We zijn als single allemaal wel iemands bestie en hebben vaak een druk sociaal leven. En ondanks het feit dat jij geen relatie hebt en je vrienden en vriendinnen wel mogen ze in hun handjes knijpen dat ze jou tot hun vriendengroep kunnen rekenen. Waarom? Nou dat zetten we eventjes fijntjes voor je op een rijtje!

1 Dankzij jou gaan ze vaker de deur uit

Die beste vriend(in) van je (ja die al jarenlang in een vaste relatie zit) is vaak te ‘lui’ om zichzelf weer eens op te kalefateren voor een avondje uit. Maar… dankzij jou lukt het hem of haar toch af en toe een wild feestje mee te pakken. Never a dull moment!

2 Je hebt altijd wel een verhaal

Single ladies (and gentlemen) kennen hun weg op datingsites en datingapps als Tinder en Happn. Eens in de zoveel tijd hebben ze een date en dat zorgt voor een hoop juicy verhalen. Jouw beste vrienden zitten te springen om alle spannende details van jouw date avonturen!

3 Dankzij jou doen ze spontane dingen

Een weekendje naar Londen? Een nachtje kamperen op het strand? ‘Bezette’  vriendinnen zullen niet snel a-la-minute wat spontaans doen. Jij als single daarentegen leeft van de ene naar de andere spontane actie. Ze kijken niet raar op als jij hen opbelt en vraag of ze over een uurtje op het station kunnen zijn om spontaan een weekendje er tussenuit te gaan.

4 Jij hebt niet snel een oordeel

Singles kunnen zich vaak heel goed inleven in anderen en vellen niet zo snel een oordeel over hun beste vriend(in)nen. Wanneer er donkere wolkjes aan de horizon verschijnen van je besties met relatieperikelen dan is de kans groot dat ze jou eerder in vertrouwen nemen dan een van hun ‘bezette’ vriend(in)nen. De angst om (een relatie) te verliezen heb je als single niet dus je bent een beterend luisterend oor met betere adviezen!

5 Dankzij jou ontmoeten ze veel nieuwe mensen

Single vriendinnen kunnen erg sociaal zijn en een hoop mensen kennen (al is het maar door al die feestjes die ze afstropen). Hierdoor wordt ook de kennissenkring van niet-singles automatisch vergroot. Een erg leuke bijkomstigheid voor al die bezette friends van je die vaak in hun eigen sociale kringetje met andere stelletjes blijven ronddraaien. Je bent dus… een dikke plus!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Jarig tijdens Covid-19? Zo kun je het toch leuk maken!

In plaats van je verjaardag met een grote groep thuis te...

Zo ga je van vriendschap naar relatie

Ben je al jaren bevriend met iemand, maar voel je stiekem...

Bemiddelingsbureau introduceert aanpak om eenzaamheid onder jongvolwassenen aan te pakken

Het is algemeen bekend dat één op de drie jongvolwassenen zich...

Wat is een frenemy en hoe herken je haar?

en frenemy is iemand die zich voordoet als een vriendin, maar...

Voor de eerste keer mee met een singlereis

Voor de eerste keer mee gaan met een singlereis kan best...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie