Wil je lekker uitgaan en leuke, nieuwe, gelijkgestemde singles ontmoeten? Dan kun je vast wel wat uit-tips gebruiken! Op uitgaansgebied valt er voor singles verrassend veel te beleven.

Samen uit!

Maar waar vind je nou die singles net als jij? Met dezelfde interesse voor dansen, type muziek, of juist lekker borrelen en kletsen of die samen culinair willen experimenteren, of juist alleen smakelijk willen eten? En dan heb je ook nog dat ‘leeftijdsdingetje’. Want als vijftiger tussen de twintigers kan heel gezellig zijn maar je hebt doorgaans weinig raakvlakken.

We geven je 5 verrassend leuke tips om uit te gaan met andere singles!

1.Nieuwe mensen ontmoeten

Ontmoet je graag nieuwe mensen in een ongedwongen sfeer en omgeving? Kies dan eens voor een leuke activiteit bij een van de singleclubs die Nederland rijk is. Dit weekend al op pad? Kijk dan even op de singles agenda.

nieuwe mensen ontmoeten

2. Dansen & feesten

Dol op dansen, swingen, muziek uit de seventies or eighties? Liever salsa of stijldansen? Het kan allemaal want er worden erg veel leuke dansfeesten georganiseerd waar het publiek uit singles bestaat. De leukste singlefeesten ontdek je natuurlijk in de singlefeesten gids of op de agenda.

dansen feesten voor singles

3. Speeddaten

Speeddaten is een leuke en spanende manier om een avondje uit te gaan. Eén ding weet je zeker, je ontmoet wel een hoop leuke singles van jouw leeftijd en die bij jou in de regio wonen. Niet voor niets dat speeddaten nog altijd populair is. Tips nodig om de avond soepel te laten verlopen lees je hier.

speeddaten singles ontmoeten

4. Culinair genieten

Je gaat naar een prachtige locatie, schuift aan in een heerlijke stoel, de wijn wordt ingeschonken en je laat je verrassen op culinair gebied én door jouw met zorg samengestelde tafelgezelschap. Met een stuk of 6 tot 8 singles geniet je van een heerlijk diner en een interessant gezelschap!

culinair daten

5. Singles van 50+

Voor singles van boven de vijftig is er de laatste jaren veel bijgekomen op het gebied van uitgaan. Speeddate avonden met singles van jouw leeftijd, maar ook dansavonden en leuke activiteiten. Ook hier geldt dat je singles ontmoet die in ongeveer dezelfde levensfase zitten als jij en dat schept een band. In de 50+ uitgaan gids en 50+ singles gids ontdek je wat er zoals te doen is.

50plus singles

Op zoek naar een leuke reis met gelijkgestemden? Die vind je hier!

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.