5 x lekker dansen en feesten met singles

Al plannen voor het weekend nu je single bent? Kom van die bank af, laat Netflix een avondje voor wat het is en trek er op uit! Wij geven je vast vijf leuke uitjes ter inspiratie!

1# 33plus party

In twee danszalen draaien vier DJ’s. In de grote feestzaal beneden de beste danshits door de jaren heen. En in zaal 2 Uptempo beats en een mix van Top 40, house en deephouse. Er wordt gedraaid in blokken, dus voor ieder wat wils. Met ieder uur een of twee blokken classics, new wave, huidige top 40, jaren 90, tropisch, etc.  Kom je ook?

2# 30+ | 40+ | 50+ Dancing Party – Dansfeest Blokker (Hoorn) – West-Friesland

Zaterdag 23 november: een dansfeest met uitsluitend hits, gezellige mensen en lekkere hapjes. Ongedwongen en gezellig uitgaan met leeftijdsgenoten.

3# Groove Night

De eerste editie van Groove Night (28 september) met Do-More.nl was super geslaagd. Leuk gezelschap, goede muziek, mooie locatie, goede bediening, lekker de ruimte, kortom deze keer dus voor herhaling vatbaar. Zaterdag 30 november is het zover, ben jij er bij? 

4# Soulboat Zwolle/Wezep

Soulboat = Dansen, eten en drinken voor 30+. Iedere 1e zondag van de maand draait de Soulboat-DJ de lekkerste dansmuziek vanaf de jaren ’70 zoals James Brown en Earth, Wind & Fire tot de huidige top 40 à la Bruno Mars en Justin Timberlake.

5# Culinaire Kerstmarkt

Op zondag 8 december 2019 is de binnenstad van Haarlem omgetoverd in één van de grootste en gezelligste kerstmarkten van de Benelux. Tijdens de kerstmarkt staan er driehonderd kramen op en rondom de Grote Markt, klinken kersthits uit de speakers en loopt er een Dickensorkest door het centrum. Er treden diverse koren op in monumentale locaties. Laten we gaan genieten van culinaire kersthapjes en de beroemde kerstsfeer in Haarlem. 

Meer events, feesten, borrels, speeddates en toffe reizen ontdek je op de singles agenda!

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Linda ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona