Zorgeloos op vakantie

5 x de voordelen van samen reizen

Alleen op ontdekkingsreis of als single in een groepsreis mee is ontzettend leuk en we zullen zeker niemand afraden om solo op reis te gaan of zich aan te sluiten bij een passend reisgezelschap maar op reis gaan met een goede reisgenoot heeft zeker zo zijn voordelen!

Heb je een fijne vriend(in) met dezelfde reisinteresses dan komt dat goed uit! Nog op zoek naar een leuke reisnoot voor je volgende vakantie of rondreis: kijk dan eens rond op: Reismaatjes.

De voordelen van samen op vakantie met je reisgenoot: dit zijn er vijf!

#1 Voorpret

Een reis plannen begint al bij de voorpret. Waar gaan jullie heen? Welke tropische jungletrekking kies je? Samen op pad voor toffe reisoutfits, het halen van vaccinaties en samen kan je de bagage delen: jij de shampoo, ik de crèmespoeling! Zo kan je toch dat ene shirtje meenemen waar je over twijfelde ;).

#2 Kosten delen

Wil je je kamer niet delen met anderen? Dan is samen reizen de ideale oplossing. Het is goedkoper om een double room te nemen dan een éénpersoonskamer.

#3 In goede en slechte tijden

Naast dat je alle euforische momenten met elkaar deelt, kan het zijn dat het niet altijd mee zit. Ben je ziek? Dan kan je buddie voor jou naar de apotheek.

#4 Heeeel handig

Die momenten dat je op een busstation staat, naar het toilet moet en je liever niet je backpack mee het hokje in neemt, omdat het er niet zo heel hygiënisch is of omdat het er simpelweg te klein voor is. Jup. Dat zijn fijne momenten dat je jouw reismaatje naast je zijde hebt!

#5 Vrienden voor het leven

Doordat je toffe en minder toffe ervaringen met elkaar deelt en tot gespreksstof komt als nooit tevoren, heb je er een vriend bij voor het leven. En wat denk je van de napret? Wanneer jullie haren zijn verkleurd tot grijze lokken, kijken jullie met véél plezier terug naar deze mooie momenten.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!