singles ontmoeten

5 x dansen en sjansen voor singles

Hou je wel van een avondje dansen en sjansen? Trek dan die mooie jurk of dat mooie overhemd maar aan en bezoek een swingende singles party. Vergeet je dansschoenen niet, oefen op je knipoog of verleidelijke lach voor de spiegel geniet van een heerlijk avondje uit!

  1. Single en 40 geweest? Ook dan kan je lekker met je voetjes van de vloer. All-Dance organiseert elke zondag een dans/ontmoetingsavond voor alleengaanden. De leeftijd van onze bezoekers kan per avond wisselen maar is gemiddeld tussen de 40 en 60 jaar! De avonden worden druk bezocht door honderden singles uit Noord, Midden en Zuid Holland.
  2. Relatieplanet organiseert bruisende singlesfeesten & events die zo leuk zijn dat ze bijna altijd van te voren zijn uitverkocht! Nieuwsgierig? Aarzel niet langer en meld je aan!
  3. NMLK nieuwemensenlerenkennen.nl ontmoet je singles net als jij. Borrelen, feesten, dansen of andere workshops & events: you name it, they’ve got it! NMLK is de grootste activiteiten en uitgaanssite van Nederland!
  4. Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Swingende succesvolle feesten sinds 2005 in de randstad voor singles van 30+ 40+ en 50+
  5. Single-Sensation is een maandelijks terugkerend dansfeest voor o.a. singles. Elke 2e zaterdag van de maand kan je genieten van heerlijke muziek uit verschillende genres (Nederlandstalig, 80’s, 90’s en veel meer).

Al deze en meer dans &uitgaanstips vind je op de Singlefeesten Gids, Erop Uit Gids, 50+ Uitgaan Gids en Ontmoet Singles Gids.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.