Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
zin in seks
29 juli 2018

5 x coole seks tijdens hete dagen

Zelfs met je kersverse nieuwe lover staat een potje hete seks waarschijnlijk niet bepaald boven aan je verlanglijstje. Missionaris of 69: leuk en lekker, maar ook heel warm. Dus verzamelden we seksstandjes en -tips waarbij je zelfs met tropisch weer nog een beetje koel blijft.

De boor

Dit standje klinkt ingewikkeld, maar is een topper tijdens extreem hete dagen. Het vergt namelijk nauwelijks lichaamscontact. Bij de boor ligt de vrouw op haar rug en tilt ze haar billen en rug iets op van de ondergrond. De man zit op zijn knieën voor haar en ondersteunt haar rug. Het is belangrijk dat hij de vrouw op de juiste hoogte houdt, wat best zwaar kan zijn. Zijn voordeel is dat hij de bewegingen kan sturen. Hou er rekening mee dat hij in dit standje best diep kan gaan, wat niet voor iedereen prettig is. Als vrouw hoef je weinig te doen, wat je cool houdt. Nadeel is wel dat de clitoris niet direct wordt gestimuleerd en er weinig bewegingsvrijheid is.

Staande doggy style

De naam spreekt redelijk voor zich: bij dit standje staat de vrouw voorovergebogen terwijl ze voorover leunt tegen de keukentafel/vensterbank/wat er ook in de buurt is. De man staat achter haar. Ook hierbij komt nauwelijks lichaamscontact kijken.

Het hemelbed

Nu is het de beurt aan de man om op zijn rug te gaan liggen. Hij ligt met zijn benen languit en kan eventueel zijn knieën iets omhoogtrekken. De vrouw ligt op hem met haar benen iets gespreid en haar gezicht naar hem toe. Het standje is niet zo vermoeiend (pluspunt!) en stimuleert zowel de eikel als de vagina erg goed (nog een pluspunt!). Bovendien is de vrouw volledig in control.

Doucheseks

Natuurlijk is niets zo verkoelend als seksen onder de douche. Maar pas op, dit kan best tricky zijn: denk alleen al aan uitglijgevaar, droge delen en de douchekop die water in je gezicht spettert. Toch kun je er met de nodige oplettendheid en tips prima van bil gaan. Zeep elkaar in, speel met het warme en koude water en vergeet vooral ook de douchekop niet.

Van warm naar koud

De sensatie van koud en warm is voor veel mensen een enorme turn on. Neem bijvoorbeeld op een loeihete dag een ijsblokje in je mond en verken zijn hele lichaam. Of probeer tijdens de orale seks een ijsblokje in je mond te houden.

Bron: Viva

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Goed nieuws voor singles: één ‘seksbuddy’ hebben mag

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft de richtlijnen vanwege...

Een op zes Nederlanders heeft vaker seks door corona

Maar liefst zeventien procent van de Nederlanders heeft vergeleken bij de...

Intimiteit en seks in corona-tijd : wees bewust van het risico

Omdat intimiteit en seks ook een levensbehoefte is voor iedereen die...

De aantrekkingskracht van de buitenlandse man

We zijn allemaal weleens een buitenlandse man tegengekomen waar we een...

Cannabis kan je seksleven een boost geven

Cannabis kan je seksleven een boost geven zo blijkt uit wetenschappelijk...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie