zin in seks

5 x coole seks tijdens hete dagen

Zelfs met je kersverse nieuwe lover staat een potje hete seks waarschijnlijk niet bepaald boven aan je verlanglijstje. Missionaris of 69: leuk en lekker, maar ook heel warm. Dus verzamelden we seksstandjes en -tips waarbij je zelfs met tropisch weer nog een beetje koel blijft.

De boor

Dit standje klinkt ingewikkeld, maar is een topper tijdens extreem hete dagen. Het vergt namelijk nauwelijks lichaamscontact. Bij de boor ligt de vrouw op haar rug en tilt ze haar billen en rug iets op van de ondergrond. De man zit op zijn knieën voor haar en ondersteunt haar rug. Het is belangrijk dat hij de vrouw op de juiste hoogte houdt, wat best zwaar kan zijn. Zijn voordeel is dat hij de bewegingen kan sturen. Hou er rekening mee dat hij in dit standje best diep kan gaan, wat niet voor iedereen prettig is. Als vrouw hoef je weinig te doen, wat je cool houdt. Nadeel is wel dat de clitoris niet direct wordt gestimuleerd en er weinig bewegingsvrijheid is.

Staande doggy style

De naam spreekt redelijk voor zich: bij dit standje staat de vrouw voorovergebogen terwijl ze voorover leunt tegen de keukentafel/vensterbank/wat er ook in de buurt is. De man staat achter haar. Ook hierbij komt nauwelijks lichaamscontact kijken.

Het hemelbed

Nu is het de beurt aan de man om op zijn rug te gaan liggen. Hij ligt met zijn benen languit en kan eventueel zijn knieën iets omhoogtrekken. De vrouw ligt op hem met haar benen iets gespreid en haar gezicht naar hem toe. Het standje is niet zo vermoeiend (pluspunt!) en stimuleert zowel de eikel als de vagina erg goed (nog een pluspunt!). Bovendien is de vrouw volledig in control.

Doucheseks

Natuurlijk is niets zo verkoelend als seksen onder de douche. Maar pas op, dit kan best tricky zijn: denk alleen al aan uitglijgevaar, droge delen en de douchekop die water in je gezicht spettert. Toch kun je er met de nodige oplettendheid en tips prima van bil gaan. Zeep elkaar in, speel met het warme en koude water en vergeet vooral ook de douchekop niet.

Van warm naar koud

De sensatie van koud en warm is voor veel mensen een enorme turn on. Neem bijvoorbeeld op een loeihete dag een ijsblokje in je mond en verken zijn hele lichaam. Of probeer tijdens de orale seks een ijsblokje in je mond te houden.

Bron: Viva

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.