tips pasen singles

5 x bijzonder vrolijk Pasen voor singles

Heb je zin om er samen met andere singles een extra vrolijk Pasen van te maken dit jaar? Met het mooie weer op komst kan het eigenlijk al niet meer stuk toch? Wij geven je nog vijf toffe tips voor gezellige Paasdagen!

1# Workshop succesvol daten: verbinding & aantrekkingskracht

Als je graag een nieuwe relatie wilt, helpt het enorm als je na een eerste date in staat bent de band verder te verdiepen. En dat je zorgt dat je niet alleen maar vrienden wordt. Persoonlijker contact opbouwen, je kwetsbaar opstellen en (fysieke) spanning opbouwen zijn enkele belangrijke elementen waarmee je de kans op een langdurige relatie enorm vergroot.

2# Loveborrel Breda

Ontmoet veel vrijgezellen op een knusse gezellige locatie met hapjes. Lekkere muziek, ook leuk om een dansje op te doen, en de volgende Loveborrel is altijd gratis!

3# Singles Festival Paasweekend

Lentekriebels? En zin om op een relaxte manier andere singles te ontmoeten? Dan is dit weekend echt iets voor jou. Een weekend op een 11 hectare groot lente vakantiepark waar sports, spel, food, pleasure en friends samenkomen. Met leeftijdsgenoten genieten van een all-in actief en relaxed weekend in een schitterende omgeving. En je hoeft helemaal nergens aan te denken want dit weekend is all-in.

4# Paasweekend Ardennen

Vier deze Pasen in een heerlijk kasteel. Drie dagen lekker eten. Lekker naar buiten in de prachtige Ardennen. En ’s avonds gezelligheid rondom de grote haarden. Je leert niet alleen veel nieuwe kennen, je wordt ook nog eens drie dagen in de watten gelegd.

5# Paasweekend Vechtdal

Ga deze Pasen eens iets heel leuks doen. Mountainbiken, wandelen, een pubquiz of een kookworkshop: haak aan waar je wilt. Wij zorgen voor voortreffelijk eten en een boel gezelligheid. Deze weekenden zijn onverminderd populair onder onze gasten.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.