vrouwen seks orgasme

5 weetjes over masturbatie die je vast nog niet wist

We kennen het allemaal – over seks raken we eigenlijk (bijna) nooit uitgepraat. Er is ook zoveel over te lezen en te leren. Maar lees jij je ook wel eens in over masturberen? We willen wedden dat je zeker nog niet alles daarover weet. Om deze reden hebben wij vijf feitjes op een rij gezet die jij nog niet wist.

Zo leer je nog eens wat nuttigs op deze dag ;-).

Masturberen

Eerlijk is eerlijk, soloseks is the bomb. Ook al heb jij misschien een hele lieve, fijne partner – het is soms ook best fijn om eventjes me-time te hebben. Zo heeft iedereen bepaalde dingen wat hij of zij vindt tijdens het masturberen, denk aan porna, luisterboeken of juist je fantasie gebruiken. Deze dingen wist jij vast al wel, maar wedden dat jij deze vijf feitjes over masturberen nog echt niet wist? Let op.

  1. Pas op – je kunt gevoelloos raken door vibrators

Maar dan zeggen we er gelijk bij, je moet het dan wel echt heel bont maken. Wanneer jij bijvoorbeeld je speeltje heel lang of vaak per dag gebruikt, kan het zo zijn dat je vajeey een tijdje minder gevoelig is voor (menselijke) aanrakingen. Wanneer je dit dus hebt – leg dan je vibo een tijdje weg, dan komt het gevoel vanzelf weer terug. No worries.

  1. Masturberen is supergezond

Naast het feit dat mastuberen niet alleen heel lekker is, is het ook nog een supergezond. Say what?! Het zorgt er namelijk voor dat je stress vermindert en het kan ook eventuele hoofdpijn verlichten (je weet dus voortaan wat je te doen staat wanneer je hoofdpijn hebt). Daarnaast kan het er ook voor zorgen dat je minder vatbaar bent voor infecties én het helpt je om meer te ontspannen wanneer je wil gaan slapen. Win-win-win-win, dachten wij zo.

  1. Klaarkomen zonder aanraking is mogelijk

Heh? Hoe kun je klaarkomen zonder aangeraakt te worden? Well, we can tell you. Sommige vrouwen kunnen een hoogtepunt krijgen zonder zichzelf aan te raken maar door hun mind te gebruiken. Door jezelf in een bepaalde vibe te brengen met bepaalde ademhalingen, kreunen en een hoop fantasie lukt het sommige vrouwen om klaar te komen zonder aanraking. Probeer het zelf eens.

  1. Je kunt het ook samen doen

Masturberen kan wel degelijk met iemand anders erbij. Sterker nog dat maakt het voorspel misschien alleen maar interessanter en spannender. En het leuke is: je kunt gelijk het trucje afkijken bij de ander – zo kun jij het de volgende keer precies doen hoe diegene het het fijnst vindt.

  1. Vier van de tien vrouwen masturbeert liever dan dat ze vrijt. Eens?

Eerlijk is eerlijk – alleen jijzelf weet het beste wat je lekker vindt. Dus zo gek is dat helemaal niet.

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!