vrouwen seks orgasme

5 weetjes over masturbatie die je vast nog niet wist

We kennen het allemaal – over seks raken we eigenlijk (bijna) nooit uitgepraat. Er is ook zoveel over te lezen en te leren. Maar lees jij je ook wel eens in over masturberen? We willen wedden dat je zeker nog niet alles daarover weet. Om deze reden hebben wij vijf feitjes op een rij gezet die jij nog niet wist.

Zo leer je nog eens wat nuttigs op deze dag ;-).

Masturberen

Eerlijk is eerlijk, soloseks is the bomb. Ook al heb jij misschien een hele lieve, fijne partner – het is soms ook best fijn om eventjes me-time te hebben. Zo heeft iedereen bepaalde dingen wat hij of zij vindt tijdens het masturberen, denk aan porna, luisterboeken of juist je fantasie gebruiken. Deze dingen wist jij vast al wel, maar wedden dat jij deze vijf feitjes over masturberen nog echt niet wist? Let op.

  1. Pas op – je kunt gevoelloos raken door vibrators

Maar dan zeggen we er gelijk bij, je moet het dan wel echt heel bont maken. Wanneer jij bijvoorbeeld je speeltje heel lang of vaak per dag gebruikt, kan het zo zijn dat je vajeey een tijdje minder gevoelig is voor (menselijke) aanrakingen. Wanneer je dit dus hebt – leg dan je vibo een tijdje weg, dan komt het gevoel vanzelf weer terug. No worries.

  1. Masturberen is supergezond

Naast het feit dat mastuberen niet alleen heel lekker is, is het ook nog een supergezond. Say what?! Het zorgt er namelijk voor dat je stress vermindert en het kan ook eventuele hoofdpijn verlichten (je weet dus voortaan wat je te doen staat wanneer je hoofdpijn hebt). Daarnaast kan het er ook voor zorgen dat je minder vatbaar bent voor infecties én het helpt je om meer te ontspannen wanneer je wil gaan slapen. Win-win-win-win, dachten wij zo.

  1. Klaarkomen zonder aanraking is mogelijk

Heh? Hoe kun je klaarkomen zonder aangeraakt te worden? Well, we can tell you. Sommige vrouwen kunnen een hoogtepunt krijgen zonder zichzelf aan te raken maar door hun mind te gebruiken. Door jezelf in een bepaalde vibe te brengen met bepaalde ademhalingen, kreunen en een hoop fantasie lukt het sommige vrouwen om klaar te komen zonder aanraking. Probeer het zelf eens.

  1. Je kunt het ook samen doen

Masturberen kan wel degelijk met iemand anders erbij. Sterker nog dat maakt het voorspel misschien alleen maar interessanter en spannender. En het leuke is: je kunt gelijk het trucje afkijken bij de ander – zo kun jij het de volgende keer precies doen hoe diegene het het fijnst vindt.

  1. Vier van de tien vrouwen masturbeert liever dan dat ze vrijt. Eens?

Eerlijk is eerlijk – alleen jijzelf weet het beste wat je lekker vindt. Dus zo gek is dat helemaal niet.

Bron: Beautify

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.