single vrouwen gezocht

5 verschillen de type single vrouwen: welke ben jij?

Single vrouwen zijn eigenlijk enorm voorspelbaar. Allemaal proberen we op een bepaalde manier te dealen met het feit dat we momenteel niet helemaal voldoen aan de wensen van onze ‘op kleinkinderen hopende’ moeders. En dat valt niet altijd mee: de opmerkingen van familie en vrienden lopen uiteen van “nog steeds niet aan de man?” tot “je moet gewoon eens wat actiever op zoek gaan naar een relatie!”. Er zijn miljoenen andere single ladies, en allemaal hebben we wel neigingen naar een bepaald type. Onder welke categorie je zelf valt, wordt mooi beschreven op Mellowed, en kun je hieronder vinden.

  1. De desperate dromer

De desperate dromer is er eentje waar de meeste potentiële partners al snel van afschrikken. Deze meid heeft in haar hoofd de perfecte versie van haar komende relatie al helemaal gepland. Iedereen die ze date is een kanshebber. Zij wil rijtjeshuisje, boompje, beestje, Renaultje, een ring om haar vinger en drie kinderen. En ze wil het snel. Ze is de ideale huisvrouw, maar dit uit ze meestal nét iets te vroeg tijdens het daten. Het resultaat is dat de kandidaten met bosjes wegvallen.

Hoe je haar herkent: Ze wil het op Tinder over haar diepste wensen en angsten hebben. Ze wil meteen daten en ze wil na het daten al meteen de volgende date plannen. Na één date geeft ze al googly eyes en ze huilt elke keer dat er weer een ‘scharrel’ uitvalt. Haar dromen gaan voornamelijk over prinsen op witte paarden.

  1. Het ongeleide projectiel

Bijna iedere chick die net uit een relatie komt, valt onder de categorie ongeleid projectiel. Het ongeleide projectiel wil zuipen, stappen, appen met zes jongens en drie meiden tegelijk en elke avond een nieuw geslachtsdeel op haar niet verschoonde beddengoed. Deze meid is de definitie van een losbol en onmogelijk om aan de haak te slaan. Ze moet en zal eerst haar wilde haren verliezen voor ze überhaupt een nieuwe relatie overweegt.

Hoe je haar herkent: Haar Insta Stories staan vol met avonden dat ze op stap is, haar telefoon staat vol met nummers en de la van haar nachtkastje puilt uit van de condooms. Haar dresscode is vaak slutty, but sexy. But slutty. Als je haar op stap tegenkomt is er een grote kans dat ze iemands tong in haar mond heeft of daarnaartoe aan het werken is. Maar hé, no shame in this game. De beste van ons zijn door deze fase gegaan.

  1. Bittere Bea

De Bittere Bea is een geval apart. Ze heeft het in haar verleden niet al te makkelijk gehad op het gebied van relaties en dit laat ze in haar alledaagse leven maar al te graag doorschemeren. Grote kans dat haar vorige liefje vreemd is gegaan of haar gedumpt heeft, met als resultaat dat haar vertrouwen in de liefde voor altijd beschadigd is. Vaak is ze cynisch, bitchy en enorm hard to get. Met tot resultaat dat ze uiteindelijk ook behoorlijk hard to want wordt.

Hoe je haar herkent: Haar Insta posts hebben captions als “I got trust issues, because people got lying issues.” en “Cheating is a choice, not a mistake.”. Ze kijkt 90% van de tijd boos uit haar doppen, als je haar een drankje aan biedt is er een grote kans dat ze je afsnauwt en iedere date zal ze achterdochtig zijn over of je haar het bed in probeert te lullen.

  1. De kieskeurige Karin

Ik denk dat wij als vrouw allemaal wel een beetje onder deze categorie vallen. We willen een man die langer is dan ons. Sterk, maar niet te gespierd. Verzorgd, maar niet te ijdel. Goed voor ons zorgt, maar niet te aanhankelijk is. Iemand die een beetje lijkt op een mix van Brad Pitt en David Beckham. Een goede baan heeft, maar niet opschept. Stoer is, maar wel zijn gevoelens durft te uiten. De ideale schoonzoon, maar wél een paar mooie tattoos op zijn arm. Jup, er is ook zo iets als té kieskeurig zijn. De te kieskeurige meid keurt iedere jongen op zijn kleinste flaw af en gaat meteen door naar de volgende. Haar waslijst aan eisen is enorm en haar toekomstige man mag niets minder dan per-fect zijn.

Hoe je haar herkent: Ze volgt tientallen onbereikbare topmannen op Insta, swiped alleen het lekkerste van het lekkerste naar rechts op Tinder en is er meestal na de eerste date al klaar mee.

  1. De Beyoncé

Deze vrouw doesn’t need no fucking man. Binnen de Beyoncé heb je twee categorieën. De fop-Beyoncé, en de real deal. De fop Beyoncé is er eentje die onder één van de andere bovenstaande categorieën valt, maar doet alsof het haar eigen keuze is dat ze vrijgezel is. Ze legt het er vaak nét iets te dik bovenop, waardoor haar ware aard waarschijnlijk al snel doorschemert. De real deal is wat ze belooft: een ouwe meesteres in het vak van de vrijgezelligheid. Ze beheerst de kunst van het vrijgezelle leven tot in de puntjes. Ze is niet meer gefocust op het krijgen van een relatie en doet lekker haar ding. Bij haar zul je geen gekke quotes of subtiele crazy eyes zien als ze denkt dat er even niemand kijkt.

Hoe je haar herkent: De fop-Beyoncé doet er alles aan om mensen te laten merken hoe ‘chill’ ze is met single zijn. Ze maakt ‘single girl’ groepsapps aan met haar twee andere vrijgezelle vriendinnen, organiseert girls nights en wil het de hele avond ‘gezellig hebben met de maiden’ zonder ‘dat domme geflirt’. De real Beyoncé boeit het allemaal niet zoveel. Vaak komen meiden tussen de twintig en vijfentwintig die al lang genoeg uit een relatie zijn in deze categorie. Ze genieten van hun single leven en hebben er schijt aan dat ze soms irritante vragen krijgen of even niemand hebben om mee te appen. Overigens kan te lang vrijgezel zijn er wel voor zorgen dat ze neigingen naar andere typetjes krijgen.

Bron: Mellowed

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.