Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
zonvakantie jongeren
27 november 2019

5 vakantietips voor singles waar je echt wat aan hebt

Heel wat singles zoeken zich een ongeluk naar de leukste singlevakantie of groepsreis met gelijkgestemden. Gelukkig heeft online reismagazine Single2Travel.nl tal van tips en tricks verzameld die singles echt kunnen helpen bij het vinden van de ideale (single)vakantie!

1) Wees eerlijk tegen jezelf

We gaan je niet vertellen bij wie of wat je nou die ideale vakantie moet gaan boeken. We kennen jou namelijk niet. De belangrijkste tip bij het zoeken naar een leuke zomer of wintervakantie is misschien wel dat je eerlijk tegen jezelf moet zijn. Wil je het liefst heel stoer tegen je collega’s of vrienden roepen dat je door Azië gaat backpacken maar zie je er als een berg tegenop om in je eentje op reis te gaan? Doe het dan niet.

2) Kijk naar je passies

Voor verreweg de meeste mensen is het doel van op vakantie gaan dat ze zich ontspannen. Of  je dit nu doet door te gaan hiken, duiken of raften, of dat je pas echt tot rust komt wanneer je in dat zonnige luxe vakantieoord zit waar je om het uur even uit die luie strandstoel komt om een duik in die azuurblauwe zee te nemen en ’s avonds lekker gaat stappen, het is om het even. Kijk gewoon waar jij écht blij van wordt en kies je vakantiebestemming daar op uit.

3) Met singles of solo op vakantie

Niet iedereen is geschikt om samen met een groep praktisch vreemden op vakantie te gaan. Hier komt enige zelfreflectie om de hoek kijken. Vraag je eens af hoe jij in het leven staat. Heb je veel vrienden, sociale contacten, ben je open, nieuwsgierig aangelegd, op anderen gericht of meer in jezelf gekeerd? Hou je er juist wel of niet van om nieuwe mensen te leren kennen? Hoe groot is jouw aanpassingsvermogen in een groep? Singles die een groepsreis of singlereis boeken zijn doorgaans open, nieuwsgierig, geïnteresseerd, sociaal en vinden het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ze zijn niet direct op zoek naar een nieuwe partner maar staan er bewust of onbewust wel voor open. Herken je jezelf hierin? Dan zou een singlereis ook heus iets voor jou kunnen zijn.

4) Budget doseren

Op vakantie gaan is natuurlijk hartstikke lekker en voor sommige mensen echt onmisbaar in het leven. Maar…. Het is niet zaligmakend. Misschien wil je ook wel graag op wintersport in het najaar of nog een weekendje weg. Daarbij komt ook nog dat je als single niemand hebt om op terug te vallen als er een keertje wat tegenzit op financieel vlak. Doseer je vakantiebudget en hou wat achter de hand voor noodgevallen of voor het geval je ineens hopeloos verliefd wordt en met hem/haar een romantisch weekendje wil boeken ;-).

5) Seks on the beach..

Of je nu alleen of met een groep op vakantie gaat; als single weet je maar nooit wie je waar tegen het lijf loopt.. en je zit er vast niet op te wachten om met een soa als souvenir thuis te komen. Condooms zijn niet in alle landen zo eenvoudig te verkrijgen en ook niet altijd van dezelfde kwaliteit als we hier in Nederland gewend zijn. Wees verstandig en sla een voorraadje in voordat je op reis gaat. Bewaar ze niet in je toilettas (scherpe voorwerpen kunnen ze beschadigen) en stop ze ook niet in je koffer wanneer je met het vliegtuig gaat (grote temperatuurverschillen vrachtruim vliegtuig tast condooms aan) maar gewoon in je handbagage.

Bron: Single2Travel.nl

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single maar niet alleen naar Thailand

Deel je de unieke ervaringen tijdens een rondreis door Thailand liever...

Met plezier op singlereis hangt af van deze factoren

De een besluit niet op reis te gaan, de ander bezoekt...

Tips bij het boeken van een singlevakantie

Heb je het plan opgevat om dit keer eens met een...

13 uitstekende redenen om met singles op reis te gaan

Met andere singles op reis, je hebt het wel eens overwogen...

Wintersport groepsreizen voor jongeren

Je bent jong en je wilt op skivakantie! Wanneer je tussen...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie