lente hooikoorts

5 tips voor singles tijdens de Paasdagen

De Paasdagen zijn bij uitstek dagen om er eens op uit te trekken en te genieten van de lente! Met een extra dagje vrij biedt het ook singles extra mogelijkheden om er op uit te trekken en elkaar te ontmoeten. Waar? Hierbij onze beste tips!

1. Het NMLK Paasweekend: Ga je mee een lang paasweekend (3 overnachtingen) even helemaal weg samen met maximaal 150 nieuwe mensen (20 – 45 jaar). Overdag kun je meedoen aan de vele activiteiten en ’ s avonds lekker genieten van een verzorgd 3-gangen diner. En natuurlijk ’s morgens een Paasontbijt!

2. Breng het Paasweekend door in de Ardennen! Een lang weekend  weg met Pasen en nieuwe mensen ontmoeten? Ga mee naar de Belgische Ardennen! Lekker wandelen, mountainbiken, uitstapjes maken en relaxen. Of klimmen, abseilen en tokkelen in de steengroeve Carrienta Outdoordome: de grootste en meest spectaculaire buitensportarena van België!

3. Paaspop: Zin in een paar dagen gezelligheid en goede muziek; ga dan mee naar Paaspop! Anouk, Golden Earring, Blof… Kijk voor het hele programma op de website van Paaspop Mijn idee is om zaterdag en zondag te gaan en dan op de camping te overnachten, maar je kan natuurlijk ook een enkele dag komen.

4. Lang weekend Zeilen in Friesland. Met de wind in de zeilen, een heerlijk voorjaars zonnetje in je gezicht en om je heen leuke nieuwe gezichten,…, dat is pas inspiratie. Ook jij zult intens genieten van deze zeil ervaring. Voor slechts € 275,00 krijg je 3 dagen zeilles, 2 overnachtingen, ontbijt, lunch, 2x diner en een hoop gezelligheid! Wil jij er ook bij zijn?

5. Tot slot zijn er verschillende singlefeesten door heel Nederland waar je lekker uit je dak kunt gaan, speeddate-avonden waar je meteen 20 of 30 andere singles ontmoet en andere leuke events op of rondom de Paasdagen. Je vindt ze allemaal in onze uitgebreide agenda!

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Linda ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona