erop uit met singles

5 tips voor singles in een seksloze fase

In de lente bereikt je libido een hoogtepunt, maar daar heb je niet veel aan als je als single een seksloze periode doormaakt. Wij zetten vijf praktische tips op een rij voor mannen en vrouwen die hunkeren naar passionele momenten.

Passie voor singles zonder partner

Sluit je niet op
Het maakt niet uit of je naar de andere kant van de wereld reist of een nieuw cafeetje in de stad gaat verkennen. Het is veel belangrijker dat je jouw vertrouwde omgeving verlaat. Dit zorgt ervoor dat je een open houding aanneemt en dus veel nieuwe mensen leert kennen, en daar zit misschien ook een toekomstige (bed)partner tussen.

Praat over je verlangens
Als je aan je kennissen, vrienden en familieleden vertelt dat die vrijgezellenstatus je begint te vervelen, zullen ze geneigd zijn om je aan singles voor te stellen. Bijvoorbeeld: misschien heeft de beste vriendin van je grootmoeder wel een kleindochter of -zoon rondlopen die alles is wat je van een vriend(in) verwacht. Wie niet waagt…

Schuw geen onenightstands
Wees niet te streng voor jezelf. Als een knappe man of vrouw naar je toekomt op een feestje en laat blijken dat hij/zij wel meer wil dan een gesprek, gun jezelf dan wat plezier. Een stomende onenightstand is anno 2012 echt geen taboe meer.

Zoek niet naar de ware
Zoek je geen lief, maar wel een leuke man of vrouw waarmee je een stomende nacht kan beleven? Dan hoef je helemaal geen rekening te houden met de eisen waaraan jouw ware moet voldoen. Onderwerp je ‘prooi’ dus niet aan allerlei relatiegerichte vragen, want de enige band die je met hem of haar wil is van erotische aard.

Haal je voordeel uit sociale netwerken
Als niemand weet dat je single bent, dan zullen de meeste potentiële dates je geen aandacht schenken. Probeer jezelf dus op een subtiele manier als vrijgezel te profileren op je profielpagina. Een foto online van een avondje onder vrienden en statussen als ‘single vrouwen hebben het altijd leuk samen op restaurant’, verduidelijken je burgerlijke status en trekken vrijgezellen aan.

Bron: Nieuwsblad

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.