alleen en gelukkig

5 tips voor regenachtige vakantiedagen

De zomer is ver te zoeken in Nederland. Het regent veel, het is frisjes en we komen op deze manier bij lange na niet aan onze vitamine V! Ben jij vrij of op vakantie in eigen land en wil je niet dat dit rotweer je hele vakantie naar de knoppen helpt? Tips!

  1. Binnen activiteiten

Nogal voor de hand liggend, maar er zijn tal van binnen activiteiten die ideaal zijn voor dit soort regenachtige dagen. Denk aan een uitje naar de bios, bowling, welness, escape room, karting, museums en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

  1. Blijf in je hotel

Vooral de faciliteiten van een all-in-hotel zijn geweldig als het regent. Nestel je in bed met eindeloos veel eten en drinken en kijk de hele dag naar je favoriete series. Of ga in de sauna van het hotel zitten, vergeet je meteen dat rottige weer buiten. Hetzelfde geldt voor het binnenzwembad en de jacuzzi.

  1. Ga naar een overdekt winkelcentrum

In elk land zijn er talloze overdekte winkelcentra, die meestal zo groot zijn dat je er makkelijk een dag in kan vertoeven. Breekt het koud zweet je uit bij de gedachte alleen al? Je hoéft er gelukkig helemaal niet de hele dag winkel in, winkel uit te gaan. Er zijn altijd genoeg cafés en restaurants waar je je rustig met een boek kunt nestelen. Of nog beter: zet je op een bankje en kijk naar mensen. Geen betere activiteit denkbaar als het van ons afhangt.

  1. Slaap

Aangezien een vakantie toch bedoeld is om slaap in te halen, kan je ook gewoon de hele dag in bed blijven liggen. Zonde als het zonnig is buiten, maar daar hoef je je op dagen als vandaag helemaal niet schuldig over te voelen.

  1. Trotseer de regen

Bij extreem weer is het altijd beter om binnen te blijven. Maar als het niet aan het stormen is, kun je ook gewoon met een paraplu, regenbroek en jas alles doen wat je origineel van plan was. De wachtrijen bij attracties en restaurants zijn sowieso een stuk korter en je krijgt toch net weer een andere indruk van een stad in de regen. Kan zelfs charmant zijn, stel je voor!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!