5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.

1. Kies de juiste ruimte

Bij een Silent Disco kies je voor een intieme sfeer, bepaal de juiste nummers en denk goed na over je ruimte. Voorkom dat je een ruimte hebt met vele ‘hoekjes’. Dat zorgt ervoor dat mensen zich zelfbewuster voelen en minder kunnen overgeven aan de ervaring.

2. Huur goede koptelefoons.

De silent disco wordt steeds populairder. Zelfs die die-hard bar-proppers die normaal weigeren te dansen, zullen de dansvloer niet kunnen weerstaan ​​als ze eenmaal een headset op hebben! Goede Silent disco koptelefoons huren zijn daarom wel essentieel. En zorg dus dat je genoeg hebt voor al je gasten.

3. Beheer de hoofdtelefoon op de juiste manier

Afhankelijk van de grootte van je Silent Disco moet je verschillende maatregelen treffen om ervoor te zorgen dat je bezoekers zich niet verwart voelen. Zorg er dan ook voor dat je de koptelefoon goed beheert. Kies voor een geleidelijke overloop tussen de muziekstijlen en de nummers. Bij binnenkomst moet iedereen zijn eigen koptelefoon al hebben. Dan is er ook geen onderscheid tussen de mensen.

4. Heb achtergrondmuziek

We houden er allemaal van om een ​​praatje te maken op een feestje, maar een koptelefoon afzetten in een stille ruimte kan een beetje vreemd zijn. Bepaal de sfeer en laat wat rustige achtergrondmuziek spelen, of dit nu soortgelijke muziek is of iets heel anders. Het zal mensen ook aan het begin van de avond de ervaring in helpen. En misschien wel het belangrijkste…..

5. Zet de muziek goed!

Geen succes zonder goede muziek! Tip: Zorg voor variatie. En wees vooral niet bang voor foute hits. Silent disco’s moeten niet al te serieus worden genomen, dus wat foute nummer vallen altijd in de smaak. Van Macarena en Step Right Up tot Boten Anna en Bohemian Rhapsody.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever.