5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.

1. Kies de juiste ruimte

Bij een Silent Disco kies je voor een intieme sfeer, bepaal de juiste nummers en denk goed na over je ruimte. Voorkom dat je een ruimte hebt met vele ‘hoekjes’. Dat zorgt ervoor dat mensen zich zelfbewuster voelen en minder kunnen overgeven aan de ervaring.

2. Huur goede koptelefoons.

De silent disco wordt steeds populairder. Zelfs die die-hard bar-proppers die normaal weigeren te dansen, zullen de dansvloer niet kunnen weerstaan ​​als ze eenmaal een headset op hebben! Goede Silent disco koptelefoons huren zijn daarom wel essentieel. En zorg dus dat je genoeg hebt voor al je gasten.

3. Beheer de hoofdtelefoon op de juiste manier

Afhankelijk van de grootte van je Silent Disco moet je verschillende maatregelen treffen om ervoor te zorgen dat je bezoekers zich niet verwart voelen. Zorg er dan ook voor dat je de koptelefoon goed beheert. Kies voor een geleidelijke overloop tussen de muziekstijlen en de nummers. Bij binnenkomst moet iedereen zijn eigen koptelefoon al hebben. Dan is er ook geen onderscheid tussen de mensen.

4. Heb achtergrondmuziek

We houden er allemaal van om een ​​praatje te maken op een feestje, maar een koptelefoon afzetten in een stille ruimte kan een beetje vreemd zijn. Bepaal de sfeer en laat wat rustige achtergrondmuziek spelen, of dit nu soortgelijke muziek is of iets heel anders. Het zal mensen ook aan het begin van de avond de ervaring in helpen. En misschien wel het belangrijkste…..

5. Zet de muziek goed!

Geen succes zonder goede muziek! Tip: Zorg voor variatie. En wees vooral niet bang voor foute hits. Silent disco’s moeten niet al te serieus worden genomen, dus wat foute nummer vallen altijd in de smaak. Van Macarena en Step Right Up tot Boten Anna en Bohemian Rhapsody.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.