singles koningsdag

5 tips voor een toffe koningsdag 2018

Het is weer bijna zover: Koningsdag staat voor de deur! Ook dit jaar is er voor iedereen genoeg leuks te doen! Wij geven je alvast een paar tips voor een gezellige Koningsdag. Wat gaan jullie dit jaar doen?

Tip 1: Koningsdag bij de koninklijke familie

Een handje geven aan de koning? Dat kan! Om koning Willem-Alexander en koningin Maxima te zien op Koningsdag, zul je een bezoekje moeten brengen aan Groningen. De koninklijke familie zal worden verwelkomd bij de poort van de Prinsenhof en zal hun twee-uur durende bezoek eindigen op de Vismarkt. Met de kinderen? Maak er een gezellig dagje uit van!

Tip 2: Ontdek Groningen

In Groningen zal het er 27 april zeker vrolijk en uitbundig aan toe gaan. De vele fietsen en cafés laten er geen twijfel over bestaan: Groningen is een typische studentenstad! En studenten kunnen een feestje bouwen. Maar het is ook een stad met een nog altijd uniek museum, een statige kerktoren en straten vol monumenten en verrassende winkels. Struin door de stad en geniet van al het moois dat Groningen te bieden heeft.

Tip 3: In de verkoop!

Staat je schuur te vol, of heb je echt nog een hoop spullen liggen (van je ex) na de scheiding die je liever kwijt dan rijk bent? Het ideale moment om ze van de hand te doen is koningsdag! Huur een kraam of (nog goedkoper) leg een kleedje neer op de vrijmarkt bij jou in de stad en klaar ben je! Overal in het land vind je vrijmarkten en dat is een uitgelezen kans om van je overtollige spulletjes af te komen!

Tip 4: Feesten!

Door het hele land zijn er festivals, zowel in de grote steden als in de rest van het land. Van Alkmaar tot Breda, van Amsterdam tot Zwolle. Kleine lokale festivals zijn vaak beter geschikt voor mensen met kinderen. Check ook de Singlessite.nl Agenda voor leuke events.

Tip 5: Struinen op de vrijmarkt

Geen zin om zelf op een kleedje uit te spreiden, maar altijd in voor een koopje? Bezoek dan zelf een van de vrijmarkten die door het hele land worden gehouden. In het hartje van Utrecht beginnen ze de dag voor Koningsdag om 18.00 uur al, maar ook op pleinen en straten door het hele land is er volop vertier op de vrijmarkt te vinden.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.