geen seks voor japanners

5 tips om seksspeeltjes mee te smokkelen op reis

Genieten op vakantie, daar hoort seks doorgaans ook bij. Fan van speeltjes? Dan heb je wellicht liever niet dat een bewakingsagent jouw knalroze vibrator of fluffy handboeien uit je tas plukt tijdens een controle. Daarom geven we je graag enkele tips mee om genotsspeelgoed veilig mee te ‘smokkelen’ naar je reisbestemming.

Seksspeeltjes mee naar vakantiebestemming

1. Speel op veilig
Om te vermijden dat je met een trillende reiskoffer aan de check-in staat, speel je beter op veilig door altijd de batterijen te verwijderen. Wie seksspeeltjes heeft met een ‘lock’-functie, kan deze maar beter activeren en controleren voor alles de koffer in gaat.

2. Hou het schoon
Hygiëne is uiteraard ontzettend belangrijk. Stop je speelgoedjes daarom best in aparte hersluitbare plastiek zakjes. Moest iemand met zijn handen in je bagage zitten, kan je gerust zijn dat er geen vieze ‘beestjes’ blijven hangen.

3. Op reisformaat
Hou er rekening mee dat er meestal limieten staan op de toegestane hoeveelheid vloeitstoffen. Zorg dus voor flesjes glijmiddel op reisformaat en beperk je bij de reinigingsproducten voor je speeltjes tot 100 ml. Wie graag ‘undercover’ gaat, kan altijd kleine blanco flesjes aanschaffen.

4. Verboden voorwerpen
Vermijd in elk geval scherpe objecten en let erop dat je geen voorwerpen meeneemt die verboden zijn in het land van bestemming. Objecten met een gelvulling of vloeistof zijn doorgaans niet toegelaten, net als metalen speeltjes als dildo’s en buttplugs. Hou er ook rekening mee dat sommige sextoys al snel verward kunnen worden met wapens.

Seksspeeltjes zijn bijvoorbeeld illegaal in India, Dubai, Saudi-Arabië, maar ook in sommige staten van Amerika. In bepaalde delen van Afrika, Azië en de Caribische eilanden is het bovendien illegaal om homoseksueel of lesbisch te zijn. Let dus op met stereotype speelgoedjes. Informeer je dus goed en vermijd onaangename verrassingen.

5. Opbiechten
Bij controles door je bagage kan je beter gewoon delen met de agent in kwestie dat je seksspeeltjes ‘aan boord’ hebt. Zo kan je een écht gênante situatie vermijden, net als overbodige heisa wanneer je ‘verdacht’ item als gevaarlijk wordt gezien.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!