we hebben allemaal een type

5 tips om langer te lijken zonder hakken

Droom je ervan om er lang uit te zien, maar heb je niks met het dragen van hoge hakken? Dan kom je met deze tips al aardig eind op de goede weg!

Heb je dit weekend een leuk feestje op de planning (of een eerste date..) en wil je dolgraag wat langer lijken dan je bent? Met deze vijf tips moet het vast lukken!

1. Kies voor een broek of rok met hoge taille
Een broek of rok met hoge taille verlengt je onderlichaam, waardoor je er meteen langer uitziet. Wie durft zet daarbij ook nog eens haar taille in de kijker met een crop top of een aanpassende blouse.

2. Ga voor een playsuit
Hoe korter je playsuit, hoe langer je benen lijken.

3. Toon wat huid
Draag open sandaaltjes, liefst nog in een nude tint of lichte metaalkleur. Dit heeft een verlengend effect ter hoogte van je enkels.

4. Draag 1 kleur
Door slechts 1 kleur te dragen creëer je een lange, verticale lijn, waardoor je er groter uitziet.

5. Laat je haar knippen
Lange lokken kunnen je er soms klein en gedrongen doen uitzien. Door je haar kort te laten knippen in een bob of pixie-cut trek je de aandacht naar je nek en schouders, en toon je automatisch groter.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.