Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
kleding singles date
12 december 2019

5 tips om goed voorbereid op date te gaan

Op date gaan is altijd weer spannend. Of het nu je allereerste keer is, of dat je er al tientallen achter de rug hebt, maakt daarbij niet uit. Het is dus ook goed te begrijpen dat je goed voorbereid op pad wil gaan. Daar kan je wel wat goede tips bij gebruiken. De volgende 5 helpen je aan de ideale date.

1 Zorg voor voldoende rust

In de eerste plaats wil je natuurlijk goed en scherp overkomen. Dat doe je door te zorgen dat je voldoende rust hebt gehad voorafgaand aan de date. Wanneer je lekker uitgerust bent, zal je je veel meer op je gemak voelen. Dat werkt altijd positief voor het verloop van de date. Als het kan is het goed om even te slapen.

2 Let op je uiterlijke verzorging

Niet alleen wil je je sterk uitgerust voor de dag komen, je wilt ook superfris zijn. Daarom is het goed om veel aandacht aan je uiterlijk te besteden. Knip je haar, scheer je baard, maar gebruik bijvoorbeeld ook een neustrimmer. Dit geeft je de nodige dosis zelfvertrouwen en dat is natuurlijk altijd goed.

3 Kleed je op je best

Zorg dat je er op je best uitziet door je fijnste outfit aan te trekken. Let wel op, want dat betekent niet altijd dat je in een galapak moet komen. Het is belangrijk om een outfit te kiezen die past bij de gelegenheid en waar je je ook gewoon goed in voelt. Op die manier maak je direct al een goede indruk als je binnenkomt.

4 Kies een goede locatie

Wees slim en kies een goede locatie uit. Het best is het om naar een plek te gaan waar je de weg al een beetje kent. Dat zorgt ervoor dat je je wat meer vertrouwd voelt. Wanneer je date er de weg ook niet kent, dan kan je bovendien zorgen dat je het voortouw kan nemen. Dat maakt een goede indruk.

5 Zorg voor voldoende budget

Of de dat nu goed afloopt of niet, het is altijd goed om de rekening op te pakken na afloop. Zorg dus wel dat je voldoende budget hebt. Probeer vast een beetje een inschatting van de prijs te maken door te kijken wat alles kost. Op die manier kan je zorgen dat je voldoende geld in je zak hebt op de date.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Bied gratis mee & WIN!

gerelateerde artikelen

Fris en fruitig na een leuke party: met deze tips lukt het!

Het was zo’n gezellig feest gisteravond. Je hebt genoeg wijn gedronken,...

Haar- en make-up tips voor een eerste date

Een goede eerste indruk is alles. Met deze haar- en make-up...

Wie de juiste schoen past..

Je bent er helemaal klaar voor, je gaat uit vanavond! Maar...

Helft Nederlanders niet happy met online winkelen

De helft van de Nederlanders klaagt namelijk na een online winkelervaring....

De beste keus voor een eerste date

Je bent al een tijd met iemand aan het praten, mailen,...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie