vrouwen uitgaan

5 soorten vrouwen die maar lastig aan de man komen

Veel vrouwen willen het liever niet horen. Wat? Nou dat ze eigenlijk niet echt geschikt relatiemateriaal zijn. Ook al vinden ze dat zelf natuurlijk meestal wel. Maar wees eerlijk, er zijn eenmaal soorten vrouwen die beter niet naarstig op zoek kunnen naar gaan naar een nieuwe man.

Misschien is het je ex, collega, of een van je vriendinnen, hoezeer ze er ook van overtuigd is dat ze vooral lekker verder moet gaan met daten en uiteindelijk die ware wel tegen het lijf zal lopen, jij zet  er serieuze vraagtekens bij. Want ook al durf je het niet tegen haar te zeggen, je weet dat het ook nu weer gedoemd is te mislukken. Je twijfelt zelfs of ze ooit wel aan ‘de man’ zal raken! Herken je haar in een van deze types?

Deze 5 type vrouwen vinden maar moeilijk een man:

 

1. De vrouw, die graag een relatie wil, maar de juiste man niet kan vinden
Dit type is erg kieskeurig, maar heeft het wel vaak geprobeerd. Steeds liep de relatie weer uit op een vriendschap, werd de liefde niet beantwoord of ontbrak de vonk.

2. De vrouw, die haar carrière voorop stelt
Ze houdt van haar werk en wil niets liever dan hogerop komen. Wat andere mensen uit een relatie halen, haalt zij uit haar werk. En een man past niet in haar drukke agenda.

3. De vrouw, die vaak gekwetst is
Deze vrouw heeft al veel liefdesverdriet gehad. Ze is gedumpt en bedrogen. Het laatste waar ze nu zin in heeft, is weer zo’n man in haar leven, die alleen maar voor ellende zorgt.

4. De vrouw, die dol is op haar leven als single
Ze houdt van haar vrijheid en vindt het heerlijk om tijd alleen door te brengen. Vaak vindt ze het ook fijn om niet monogaam te hoeven zijn. Ze voelt niet de behoefte om zich te settelen met een man.

5. De vrouw met wie iedereen een relatie wil
Ze ziet er geweldig uit en heeft ook nog eens wat te melden. Alle mannen willen haar, maar vinden het ook moeilijk om haar te benaderen. Meestal laat ze zich versieren en heeft ze meerdere korte affaires gehad, maar de ware is nog niet opgedoken.

Toch een kansje wagen? Dat kan op deze datingsites of meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het e-book “van eerste date tot echte relatie”.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.