vrouwen uitgaan
3 May 2015

5 soorten vrouwen die maar lastig aan de man komen

Veel vrouwen willen het liever niet horen. Wat? Nou dat ze eigenlijk niet echt geschikt relatiemateriaal zijn. Ook al vinden ze dat zelf natuurlijk meestal wel. Maar wees eerlijk, er zijn eenmaal soorten vrouwen die beter niet naarstig op zoek kunnen naar gaan naar een nieuwe man.

Misschien is het je ex, collega, of een van je vriendinnen, hoezeer ze er ook van overtuigd is dat ze vooral lekker verder moet gaan met daten en uiteindelijk die ware wel tegen het lijf zal lopen, jij zet  er serieuze vraagtekens bij. Want ook al durf je het niet tegen haar te zeggen, je weet dat het ook nu weer gedoemd is te mislukken. Je twijfelt zelfs of ze ooit wel aan ‘de man’ zal raken! Herken je haar in een van deze types?

Deze 5 type vrouwen vinden maar moeilijk een man:

 

1. De vrouw, die graag een relatie wil, maar de juiste man niet kan vinden
Dit type is erg kieskeurig, maar heeft het wel vaak geprobeerd. Steeds liep de relatie weer uit op een vriendschap, werd de liefde niet beantwoord of ontbrak de vonk.

2. De vrouw, die haar carrière voorop stelt
Ze houdt van haar werk en wil niets liever dan hogerop komen. Wat andere mensen uit een relatie halen, haalt zij uit haar werk. En een man past niet in haar drukke agenda.

3. De vrouw, die vaak gekwetst is
Deze vrouw heeft al veel liefdesverdriet gehad. Ze is gedumpt en bedrogen. Het laatste waar ze nu zin in heeft, is weer zo’n man in haar leven, die alleen maar voor ellende zorgt.

4. De vrouw, die dol is op haar leven als single
Ze houdt van haar vrijheid en vindt het heerlijk om tijd alleen door te brengen. Vaak vindt ze het ook fijn om niet monogaam te hoeven zijn. Ze voelt niet de behoefte om zich te settelen met een man.

5. De vrouw met wie iedereen een relatie wil
Ze ziet er geweldig uit en heeft ook nog eens wat te melden. Alle mannen willen haar, maar vinden het ook moeilijk om haar te benaderen. Meestal laat ze zich versieren en heeft ze meerdere korte affaires gehad, maar de ware is nog niet opgedoken.

Toch een kansje wagen? Dat kan op deze datingsites of meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het e-book “van eerste date tot echte relatie”.

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. En de vrouw die puur en alleen op het uiterlijk van iemand afgaat, en op die manier mannen die wel lief, goed, zorgzaam en vrouwvriendelijk zijn maar minder "de looks meehebben" bij voorbaat negeert ( want ze kent de persoon totaal niet), maar een man die doortrapt verrot, slecht, liegt en bedriegt aan alle kanten maar een leuk koppie heeft....die is helemaal geweldig bij een eerste "kennismaking" , al dan niet via een datingsite...Om later weer gekwetst en belazerd te worden...

    Bertus | 3-05-2015
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Een op zes Nederlandse mannen vindt dat partner te veel verdient

Maar liefst vijftien procent van de thuiswerkende Nederlandse mannen vindt dat...

Blijf in contact en ontmoet elkaar in de liefde: Happn breidt haar diensten uit

Nu blijkt dat we in ieder geval tot 28 april zo...

Waarom geweldige vrouwen soms moeilijker de liefde vinden

Andere vrouwen lijken altijd moeiteloos van de een in de andere...

Single op Valentijnsdag: 14 x een alternatief

Hoewel de ene single er geen bal om geeft steekt het...

Senioren volop actief in de liefde

Senioren in Nederland zijn volop actief in de liefde. Ze geven...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie