overspelige vrouw
22 March 2015

5 signalen dat je partner vreemdgaat

Ok, je relatie is niet meer zoals die in het begin was. De sleur is behoorlijk toegeslagen maar ondanks dat ben jij volkomen happy met de situatie zoals die is. Af en toe bekruipt je het gevoel dat er dingen niet helemaal kloppen maar de gedachte dat je partner je bedriegt met een ander komt simpelweg niet bij je op. En dan slaat de bom in.

Vreemdgaan

Soms heb je het gewoon echt niet in de gaten. Totdat je hem of haar zelf betrapt of er zoveel kleine dingen ineens op z’n plaats vallen. Mensen die vreemdgaan vertonen allemaal in meer of mindere mate een bepaald soort gedrag. Waaraan kun je herkennen dat je partner jou misschien wel niet meer trouw is? 5 signalen

1. Geen seks

Het uitblijven van seks voor langere tijd is niet per definitie een teken aan de wand of een keihard bewijs dat je partner vreemdgaat. Hier kunnen natuurlijk allerlei oorzaken aan ten grondslag liggen. Maar als jullie seksleven altijd goed was en dit om onverklaarbare wijze opeens uitblijft, hij of zij telkens smoezen verzint om maar niet met je te hoeven vrijen, of de frequentie is drastisch gedaald, dan moet je toch maar eens achter je oren krabben. Wanneer iemand vreemdgaat verdwijnt vaak de behoeft om met de eigen partner te seksen. Uit schuldgevoel of omdat de aantrekkingskracht er niet is en volledig naar die ander uitgaat.

2. Mobiele telefoon

Voorheen lag dat mobieltje s ’avonds gewoon op tafel, de kast of liet je partner die gewoon in de keuken of slaapkamer liggen maar nu gaat dat ding overal mee naar toe. Het wordt bewaakt als een kostbaar sieraad dat je geen seconde uit het oog mag verliezen. De telefoon gaat mee naar het toilet, de badkamer, ligt op het nachtkastje en jij mag er absoluut niet bij in de buurt komen. Je partner voert geen telefoongesprekken meer waar jij bij bent en zit continu op die telefoon te tikken onder het mom van ‘spelletje afmaken, mailtje sturen, vrienden appen’. Hoewel tegenwoordig veel mensen vergroeid zijn met hun mobiele telefoon is het niet normaal als jij er niet eens bij in de buurt mag komen.

3. Zakenreis

Was je partner altijd al geregeld op reis voor het werk, dan hoort dat bij jullie leven. Maar als er opeens wel heel veel tripjes op de planning staan en daar soms ook hele weekenden bijzitten waarop iemand niet meer thuis is dan klopt er misschien iets niet. Mensen die vreemdgaan verzinnen de gekste dingen om bij de ander te kunnen zijn. En als het werk het toelaat dat hij of zij geregeld conferenties bezoekt of andere zakenreizen maakt, dan valt dat in het begin niet zo heel erg op. Als je jouw partner nooit te pakken krijgt wanneer je belt of hij of zij niet doorgeeft in welk hotel er gelogeerd wordt heb je redenen om te twijfelen.

4. Bedtijden

Mensen die vreemdgaan hebben op den duur vaak moeite met de intimiteit met de eigen partner. Dat maakt dat ze die proberen te ontlopen. In het dagelijkse leven merk je geen verschil maar jullie gaan niet meer tegelijk naar bed, hij of zij blijft steeds langer alleen beneden en kruipt pas naast je als jij al lang slaapt. Natuurlijk, iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig en soms kan dit alleen pas laat op de avond, maar als dit structureel wordt dan is dit wel een aanleiding om eens wat beter en kritischer naar je partner te gaan kijken.

5. Verzorging

Iemand die verliefd is wil er goed uitzien voor de ander. Er wordt veel meer aandacht besteed aan het uiterlijk dan normaal. Ineens drie keer in de week naar de sportschool om eindelijk eens die extra kilo’s eraf te trainen, nieuwe lingerie en dat blijft niet bij 1 setje, vaker naar de kapper, zonnebankkuurtje, andere kleding, het zijn allemaal tekenen dat het uiterlijk ineens heel erg belangrijk is geworden. Mensen die vreemdgaan zijn meer met hun uiterlijk bezig dan wanneer ze in een vaste relatie zitten waarin de sleur een beetje is toegeslagen. Het is maar dat je het weet.

Nu hoeven bovenstaande 5 signalen op zichzelf helemaal niet te betekenen dat je partner je bedriegt, maar alle vijf? Dan zit je relatie waarschijnlijk in zwaar weer.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Weinig tot geen sex grootste reden tot vreemdgaan

Eén keer in de twee tot drie maanden, of zelfs helemaal...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

10 signalen van een ongezonde relatie

Nu je weer single bent kijk je misschien anders terug op...

Hazes en Westenberg definitief uit elkaar

We hebben er weer twee singles bij in Nederland want André...

Dit zeggen relatie-experts over de terugkeer van André naar Monique

Relatietherapeuten zetten vraagtekens bij de stap, maar begrijpen hem wel. ,,We...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie