5 signalen dat hij je ziet als zijn nieuwe liefde

Leuke date(s) gehad en wil je eigenlijk dolgraag zeker weten dat hij gek op je is? Even verder lezen dan! We vertonen allemaal precies dezelfde signalen als we iemand erg begeerlijk vinden namelijk. Niet dat we op dezelfde mensen vallen, maar we hebben wel allemaal dezelfde gedragingen zonder dat we dit doorhebben. Dat maakt het des te interessanter om ze te weten. Lees hier hoe je echt 100 procent zeker kunt zien of hij je ziet als zijn nieuwe liefde.

1# Puppy ogen

Zijn pupillen worden groter als hij je ziet. Pupillen worden altijd groter als we iets zien wat we mooi, knap, leuk, fijn, en in positieve zin spannend vinden. Dat kan een mooie zonsondergang zijn, een lief hondje of een mooi gezicht. En ook als hij zijn ogen niet van je af kan houden, vindt hij je zeker weten heel erg aantrekkelijk.

2#  Hij spiegelt je

Dus als jij voorover leunt en je ellebogen op tafel zet om je hoofd erop te laten steunen, dan doet hij dat ook. Zit je aan je haar, hij doet het ook even. Hij kan er niks aan doen, hij zal automatisch ongeveer dezelfde bewegingen maken als jij.

3# Wenkbrauwen

Zijn wenkbrauwen gaan heel even omhoog als hij je ziet

4# Hij doet alles even netjes en goed aan zichzelf

Hij trekt zijn shirt even recht, doet ‘m misschien beter in zijn broek, strijkt zijn haar glad of trekt juist dat ene plukje omhoog wat omhoog hoort te zitten. Dat soort. Alle mensen strijken zichzelf even snel glad als ze iemand zien die de moeite waard is. Een eerste indruk is de beste en dat weten we instinctief.

5#  Last but not least

Hij probeert je op de een of andere manier even aan te raken. Mannen zijn ineens heel goed in detail, hij ziet bijvoorbeeld een losgeraakt wimpertje en die veegt hij even snel van je wang weg. Of hij raakt net met zijn blote teen jouw tenen aan onder tafel. Hij doet een hand op je schouder, of hij strijkt met de zijnkant van zijn hand langs je heup.

Het mooie is dat dit soort gedragingen door ons instinct worden geregeld, dus ook al denkt hij dat je het niet door hebt, toch kan je heel goed zien of hij je charmant vindt.

Bron: Glamour

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam