vriendschap

5 seks weetjes die indruk maken

Een beetje opscheppen tegen vrienden en pronken met je kennis over seks, dat doen we allemaal wel eens. Wil jij de volgende keer extra indruk maken op je vrienden in de kroeg? Met deze vijf weetjes vertel je ze vast iets nieuws.

1) Vrouwen houden van chocolade, mannen van pompoen. We weten allemaal dat chocolade kan dienen als aphrodisiac bij vrouwen, maar wist je dat de geur van pompoenen alleen al voldoende is voor een man om een erectie op te wekken. Door de geur van pompoenen gaat het bloed van de man sneller stromen, waardoor zijn penis sneller in erectie komt. Dus dames, wil je een gezellige avond beleven thuis, plaats dan wat kaarsjes met de geur van pompoen in huis.

2) Ook in het dierenrijk is men wild van orale seks. Zij die dachten dat orale seks, zowel voor mannen als voor vrouwen, enkel iets voor mensen is, die heeft zich deerlijk vergist. Blijkt namelijk dat ook wolven, beren en zelfs vleermuizen niet vies zijn van een potje orale seks.

3) Zin in pret voor drie? Mannen en/of vrouwen die dromen van een triootje maar er niet in slagen hun partner te overtuigen, die moeten een reis naar Australië boeken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst 28 procent van de Australische bevolking te vinden is voor pret met drie. Gemiddeld wil dat dus zeggen dat 1 op de 4 Australiërs het wel ziet zitten om aan je wensen te voldoen.

4) Zij: “Schat ik heb hoofdpijn!” Jij: “Perfect!” Deze kan wat vreemd in de oren klinken, maar vrouwen die last hebben van migraine hebben meer zin in seks… Dit omdat het hebben van een orgasme goed is tegen hoofdpijn, en deze dus kan verzachten. Zegt je partner je dat ze/hij hoofdpijn heeft, dan bedoelt die misschien wel: “schat, ik heb zin in seks.”

5) Waar zit zij met haar gedachten? Opgelet mannen en dames, deze is pijnlijk. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 2 op de 3 personen tijdens de seksuele daad aan een andere persoon denkt, dan aan de eigen partner. Maak je hier echter geen zorgen om. Vaak gaat het om personen die onbereikbaar zijn. Voordeel is wel dat de persoon die aan de “andere” denkt, nog harder zijn best zal doen om de persoon waarmee hij/zij de liefde bedrijft, te bevredigen. Maar wat als hij/zij aan de buur(man)(vrouw) denkt?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.