vriendschap
13 August 2016

5 seks weetjes die indruk maken

Een beetje opscheppen tegen vrienden en pronken met je kennis over seks, dat doen we allemaal wel eens. Wil jij de volgende keer extra indruk maken op je vrienden in de kroeg? Met deze vijf weetjes vertel je ze vast iets nieuws.

1) Vrouwen houden van chocolade, mannen van pompoen. We weten allemaal dat chocolade kan dienen als aphrodisiac bij vrouwen, maar wist je dat de geur van pompoenen alleen al voldoende is voor een man om een erectie op te wekken. Door de geur van pompoenen gaat het bloed van de man sneller stromen, waardoor zijn penis sneller in erectie komt. Dus dames, wil je een gezellige avond beleven thuis, plaats dan wat kaarsjes met de geur van pompoen in huis.

2) Ook in het dierenrijk is men wild van orale seks. Zij die dachten dat orale seks, zowel voor mannen als voor vrouwen, enkel iets voor mensen is, die heeft zich deerlijk vergist. Blijkt namelijk dat ook wolven, beren en zelfs vleermuizen niet vies zijn van een potje orale seks.

3) Zin in pret voor drie? Mannen en/of vrouwen die dromen van een triootje maar er niet in slagen hun partner te overtuigen, die moeten een reis naar Australië boeken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst 28 procent van de Australische bevolking te vinden is voor pret met drie. Gemiddeld wil dat dus zeggen dat 1 op de 4 Australiërs het wel ziet zitten om aan je wensen te voldoen.

4) Zij: “Schat ik heb hoofdpijn!” Jij: “Perfect!” Deze kan wat vreemd in de oren klinken, maar vrouwen die last hebben van migraine hebben meer zin in seks… Dit omdat het hebben van een orgasme goed is tegen hoofdpijn, en deze dus kan verzachten. Zegt je partner je dat ze/hij hoofdpijn heeft, dan bedoelt die misschien wel: “schat, ik heb zin in seks.”

5) Waar zit zij met haar gedachten? Opgelet mannen en dames, deze is pijnlijk. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 2 op de 3 personen tijdens de seksuele daad aan een andere persoon denkt, dan aan de eigen partner. Maak je hier echter geen zorgen om. Vaak gaat het om personen die onbereikbaar zijn. Voordeel is wel dat de persoon die aan de “andere” denkt, nog harder zijn best zal doen om de persoon waarmee hij/zij de liefde bedrijft, te bevredigen. Maar wat als hij/zij aan de buur(man)(vrouw) denkt?

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Zo ga je van vriendschap naar relatie

Ben je al jaren bevriend met iemand, maar voel je stiekem...

Vrienden met je ex niet altijd een goed idee

Het klinkt natuurlijk ideaal: vrienden blijven met je ex. Maar in...

Een scheiding helpt je verder in het leven

Wist je dat nieuw onderzoek laat zien dat een scheiding doormaken...

Vertrouw jij iemand anders jouw auto toe?

Hoewel bijna 80 procent van de Nederlanders vindt dat ze goed...

Vrijgezellenfeest organiseren? Tips!

Het hoort erbij: als iemand gaat trouwen, dan hoor jij als...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie