nieuwsgierig online

5 redenen waarom online daten wél aantrekkelijk is

Natuurlijk is het romantisch om iemand tegen te komen op de groente-afdeling van je supermarkt, elkaar aan te kijken, terwijl je de tomaten afweegt en op slag verliefd te worden. Alleen, erg realistisch is dat niet en bovendien is het weinig efficiënt, want hoeveel tomaten moet je kopen voor je de liefde van je leven vindt? Dan is online daten een stuk eenvoudiger, sneller én goedkoper.

Vijf redenen om het internet op te gaan om je lief te vinden:

1. Je kunt mensen leren kennen vanuit huis  

Makkelijker kan het niet: op de bank met de laptop op schoot scroll je door eindeloos veel      profielen en degene die je interesse wekt, stuur je een bericht. Je hoeft er niet voor naar het café, de sportschool of de club als je daar geen zin in hebt.

2. Je hebt meer keus

In een gemiddeld café zijn er maar een paar mensen die aan je voorkeuren voldoen en daar kom je pas achter als je met ze praat. Dat kost veel tijd en moeite. Bovendien is de keus beperkt.

3. Je houdt je aan je standaarden

Als je ‘s nachts in de kroeg iemand tegenkomt, ben je minder kritisch en denk je na een paar drankjes dat diegene geweldig is. De volgende dag besef je al snel dat iemand tegenvalt. Online maak je eerst een selectie op basis van je criteria dus dan zal je dat niet zo snel overkomen.

4. Het scheelt geld

Je hoeft geen geld te spenderen in de horeca voor je weet of iemand bij je past. Online kun je er eerst achter komen of je dingen met elkaar gemeen hebt en het dus de moeite waard is om af te spreken.

5. Je hebt meer privacy

Iedereen ziet het als je met meerdere mensen aan het flirten bent. Als je online date hoeft niemand te weten met hoeveel personen je spreekt en met wie je date. Bovendien kun je degene met wie je niet verder wil zo blokkeren.

Betrouwbare datingsites om je in te schrijven en een kansje in de liefde te wagen die vind je hier.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam