match daten

5 redenen waarom je slow-dating app Once moet hebben!

Ben je het een beetje zat al dat swipen op dating apps? Begrijpen we. Een beetje ervaring leert namelijk dat dit haast een parttime job is. En daar hebben we toch helemaal geen tijd voor? Juist. Zo dacht slow-dating app Once er ook over.

Want waar bekende dating apps vaak werken met een computeralgoritme om je te koppelen aan je ideale match, pakken de makers van Once het heel anders aan om je te koppelen aan je future lover. Geen zin meer om te swipen? Dan is deze app echt de moeite waard om uit te proberen. En wel hierom:

1# Nooit meer swipen

Once werkt dus met persoonlijke matchmakers met wie je gesprekken kunt voeren. Zeg maar een soort van bff die luistert, advies geeft, extra informatie vraagt en je vervolgens aan de allerleukste date helpt. Klinkt haast te mooi op waar te zijn toch? #nooitmeerswipen

2# Iedere dag één match

Zodra je lid bent geworden, krijg je iedere dag rond het middaguur een match in jouw inbox van je persoonlijke koppelaar. Je krijgt maar één match per dag omdat Once je focus en rust wil geven in dit gehaaste dating app tijdperk. Voel je je al zen?

3# Nooit meer zwevende matches

Wanneer je bent gematched, krijg je 24 uur de tijd om je match een leuk bericht te sturen en een gesprekje aan te knopen. Doe je dit niet, dan verdwijnt je match. Zo voorkomt de app dat je straks eindeloos veel zwevende matches hebt met wie je nog nooit een zinnig woord hebt uitgewisseld.

4# De perfecte middenweg

Dating app Once is pas sinds 2017 actief in Nederland en België. En met al zo’n 265.000 gebruikers in de Benelux maar een snel groeiend aantal gebruikers, is Once de perfecte middenweg tussen overvolle dating apps en het datingbureau bij je om de hoek waar alleen je buurman staat ingeschreven.

5# Meer tijd voor jezelf

Kun je je voorstellen hoeveel tijd je overhoudt, wanneer iemand anders jou koppelt en je zelf niet meer hoeft te swipen? Hoef je alleen nog maar een gesprek aan te knopen met iemand die goed bij je past. Hallo zeeën van tijd. Hello me time!

De Once app is gratis te downloaden. En voor een schamele €10,- extra wanneer je behoefte hebt aan een Persoonlijke Matchmaker kun je daadwerkelijk op zoek naar die architect met Arie Boomsma looks die ook nog Thais kookt. Waar wacht je nog op?

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam