5 redenen vakantie singles

5 redenen voor singles om in december op reis te gaan

Heb je echt geen zin in alle plichtplegingen rondom de feestdagen? Ga dan lekker op reis! Rondom kerst en oudjaar worden er tal van bijzondere en aantrekkelijke singlevakanties aangeboden, ideaal om lekker te ontsnappen!

5 goede redenen om rondom de feestdagen op vakantie te gaan:

1.  Singles die thuis blijvers zijn de klos. Want zin of geen zin, je kunt er doorgaans gewoon weg niet onderuit. De verplichte uitnodigingen van familie of vrienden, zeg daar maar eens ‘nee’ tegen. Dat valt nog niet mee. Je ziet er als een berg tegenop maar kunt zo snel geen legitiem excuus vinden om niet te komen. Boek je een vakantie, dan heb je die lekker wel!

2.  Je komt echt tot rust. Aan het einde van het jaar zijn we allemaal een beetje gaar. Weer een jaar voorbij, hard gewerkt en die korte donkere dagen helpen ook niet echt mee. Geen wonder dat je energie niveau tot een dieptepunt is gedaald. Op vakantie gaan betekent, ontspanning. Lekker bijkomen van alle drukte, eventjes niets aan je hoofd, behalve genieten en opladen!

3.  Ben je een beetje depri omdat je (nog) geen nieuwe liefde hebt gevonden? Dat is zeker in deze feestmaand heel normaal. Verschillende onderzoeken wijzen uit dat singles zich in december het meest eenzaam voelen. Hoogste tijd om daar verandering in aan te brengen. Door een vakantie te boeken met andere singles voel je je beslist niet alleen! Gedeelde smart is halve smart zeggen ze toch? Combineer het nuttige met het aangename: nieuwe mensen ontmoeten op een gave bestemming!

4. Vakantie is bezinning. Je hoeft echt niet spiritueel te zijn aangelegd om te weten dat je op vakantie tot bezinning komt. Uit de rat race van alle dag, een andere omgeving, nieuwe indrukken, eigenlijk even echt tijd voor jezelf. Geen huishouden, was, boodschappen, maar nieuwe ervaringen opdoen. Omdat je uit je vertrouwde routine en omgeving bent komt je meer aan jezelf toe dan anders en dat is niet alleen broodnodig maar ook gewoon erg lekker.

5.  Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Met het einde van het jaar in zicht wordt het ook tijd om een blik richting het nieuwe jaar te werpen. Vergeet even je veeleisende baan, die zo gewenste nieuwe liefde, of de zorg voor je kinderen maar bedenk eens naar welk land of vakantiebestemming je volgend jaar beslist wilt afreizen. Maak een plan, laat het niet afhangen van anderen en werk daar naar toe. Zo blijven dromen geen dromen maar worden ze werkelijkheid. En die prachtige nieuwe reiservaring, die neemt niemand je meer af!

Heb je nog wat inspiratie nodig qua reizen rondom de feestdagen? Kijk dan even op onze agenda. Je vindt er tal van heerlijke wintersport en winterzon bestemmingen. Geniet van je welverdiende vakantie tijdens de feestdagen! 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!