Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
uiterlijk eerste date
20 augustus 2018

5 redenen om toch te gaan daten

We geven het ruiterlijk toe: daten is hartstikke spannend. Zenuwslopend zelfs, vooral als je diegene nog niet zo goed kent. Het gaat altijd gepaard met nerveuze gevoelens. Maar het is ook ontzettend leuk en spannend – op een goede manier.

Draag je wel of geen hakken? Rode lippenstift of niet? De eerste ontmoeting kan ook ietwat ongemakkelijk zijn. Maar als je eenmaal aan de praat bent geraakt en de wijn vloeit, heb je meestal een heel gezellige avond.

1# Nieuwe mensen ontmoeten geeft energie

Of je nou wel of geen romantische klik hebt, nieuwe mensen ontmoeten is altijd leuk. Het is verfrissend en je kan zelfs nieuwe inzichten krijgen. Het geeft energie, zelfs als de vervolgdate uitblijft.

2# Vriendschap is ook wat waard

De intentie van daten is natuurlijk dat je er een relatie of gezellige fling aan overhoudt. Maar vriendschap is ook waardevol. Als de klik er wel is, maar de fysieke klik uitblijft, kan je wel een nieuwe vriend hebben ontmoet.

3# Je komt door daten op nieuwe plekken

Stamkroegen zijn leuk, daar valt niet over te twisten. Maar hoe leuk is het als je date je naar allerlei verschillende nieuwe plekken of steden brengt die je nog niet kende? Juist. Super leuk.

4# Je stapt uit je comfort zone

Weleens gehoord van het gezegde ‘de magie gebeurt buiten je comfort zone’? Duidelijker dan dat gaat het niet worden. Af en toe is een beetje ongemak juist goed voor je. Want daar schijn je van te groeien als mens.

5# Je weet steeds beter wat je zoekt

Misschien heb je eerst twee dates die geen groot succes zijn, voor je een spetterende date hebt. Maar juist door afspraakjes die niet voor verliefdheid zorgen, weet je steeds beter wat je zoekt in een jongen.

Dus zet je onzekerheden aan de kant. App die leuke man en plan gewoon je date voor dit weekend. Doei twijfels, hallo gezelligheid.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singles nu vaker op vervolgdate

Veel meer dates krijgen een vervolg doordat er vaker echte connecties...

Stop niet met daten – 5 TIPS

Stop niet met daten. De cafés zijn leeg, maar op datingsites...

Datingsite e-Matching komt met videochat voor first dates

Face-to-face afspreken zit er voorlopig nog niet in, daarom heeft datingsite...

Zo maak je het beste van daten tijdens ‘social distancing’

Is daten nog wel mogelijk nu we vooral binnen moeten blijven?...

Hier is de single 50plus vrouw naar op zoek

Meer dan ooit tevoren gaan deze single ladies op zoek naar...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie