liefde of lust

5 redenen om te kussen in het openbaar

Sommige mensen vinden het afschuwelijk, uitgebreid tongzoenen in het openbaar. Maar wij verzamelden vijf goede redenen om het af en toe wel te doen!

5 redenen om lekker in het openbaar te zoenen:

Het is net als in de film
Of je nu naar een oude of recente romantische film kijkt: in bijna elke film geeft een verliefd koppel elkaar een hartstochtelijke kus in het openbaar. Meer nog: van de perfecte filmkus word je zelfs intens gelukkig. Heb je de kans om gekust te worden als in de films, houd je dan zeker niet in.

Het werkt opwindend
Koppels die al een tijdje samen zijn kunnen hun seksleven extra pit geven als ze elkaar opwinden in het openbaar. Begrijp ons niet verkeerd: je hoeft niet all the way te gaan in het park of in de supermarkt. Maar een passionele kus buiten de slaapkamermuren maakt het alleen maar spannender als jullie uiteindelijk in bed liggen.

Het stopt slechte gewoonten
Kussen is de ideale manier om slechte gewoonten af te leren. Stel: je wacht samen met je lief op de bus. Om de tijd te doden begin je te nagelbijten of te eten. Tongkussen is een veel leukere manier om je tijd te spenderen. Bovendien is het ook gezond. Door een uur lang te kussen, verbrand je maar liefst 200 calorieën. Let wel: wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen aan jouw kaakgewricht.

Het creëert ruimte
Heel weinig mensen willen naast een kussend koppeltje zitten. Conservatievelingen vinden het simpelweg not done om in het openbaar te kussen en willen zo ver mogelijk van de geliefden zitten. Veel anderen willen de passionele sfeer tussen de twee niet verpesten. Ideaal als je wat meer plaats wil in de trein of in de bioscoop, niet?

Een teken dat je partner je graag ziet
Het is  niet zo fijn als een nieuwe partner je weigert te kussen of te omhelzen in het openbaar. Iemand die je graag ziet, wil dat tonen. Aan iedereen, op elke plaats en op elk moment van de dag.

Bron: Happynews

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.