Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
alleenstaande moeder cadeau
3 mei 2016

5 Moederdag cadeaus alle moeders dankbaar in ontvangst nemen

Heeft jouw kroost ook ‘wilde plannen’ om je met Moederdag lekker in het zonnetje te zetten? Als alleenstaande moeder kan je vast en zeker wel een opkikkertje gebruiken. Jezelf verwennen, daar kom je doorgaans niet echt aan toe. Maar deze 5 Moederdag-cadeaus, die krijgt iedereen graag!

Cadeautje voor Moederdag

Op Moederdag denk je uiteraard niet alleen aan jouw moederrol en die (over het algemeen) schatten van kinderen van je, maar ook aan je eigen moeder! Zorg je voor een lekker taartje, bosje bloemen of heb je al een ander lief cadeautje voor haar verzonnen?  Of je nu moeder bent of je eigen moeder in het zonnetje wilt zetten; deze 5 cadeaus nemen alle moeders heel dankbaar in ontvangst!

1) Verwendagje Sauna

Er zijn maar weinig moeders (en zeker geen alleenstaande moeders) die er niet enorm van genieten als er eens een keertje voor hén wordt gezorgd in plaats van andersom. Een cadeaubon voor een dagje sauna (kan ook in badkleding als ze liever niet in d’r blootje gaat) is een weldaad voor lichaam en geest!

2) E-reader

Toegegeven, het is niet echt goedkoop dus mocht dit Moederdag cadeau niet echt in het budget passen, hou het dan in gedachten voor je verjaardag. Een e-reader is echt een uitkomst voor iedereen die graag leest! Makkelijk mee te nemen, geen kilo’s extra bagage meer wanneer je op vakantie gaat, ook in het donder te gebruiken en kunt er uren en uren mee lezen als hij eenmaal is opgeladen. Van dit cadeau heb je echt optimaal plezier!

3) Geuren en kleuren

Jouw lievelings-parfum? Het is inmiddels al weer een hele poos geleden dat je dat ene, luxe geurtje voor jezelf kocht. Er is tenslotte geen manlief meer die het zich herinnert en speciaal voor je onder de kerstboom legt… Veel te duur eigenlijk vind je ook. Echt een overbodige luxe. Maar o wat lekker! Met een cadeaubon voor jouw favoriete parfumerie kost jouw lievelingsgeurtje ineens een heel stuk minder. Wat zal jij genieten van je favoriete geurtje na Moederdag! 

4) Bloemetjes en de…

Nee niet de bijtjes. Je weet vast nog wel hoe dat zit ;-).  Maar nu de lente echt zijn intrede doet zou je zo graag wat meer kleur in je tuintje of op je balkon brengen! Of die leuke mini-BBQ, of dat heerlijke ligbed voor die paar luxe uurtjes in de zon of … Een cadeaukaart of bon van het tuincentrum, daar zijn heel wat moeders op Moederdag reuze blij mee!

5) Muziek in je oren!

Heb je tieners? Dan weten ze vast dat jij he-le-maal wég bent van die ene band of die speciale artiest. Je houdt de concertagenda bij, doet fanatiek mee aan bel & win spelletjes op de radio om dat ene kaartje maar te bemachtigen. Helaas vis je telkens achter het net. Alternatief? Vraag aan je kids voor moederdag een abonnement op Spotify! Voor een paar euro per maand heb je onbeperkt toegang tot alle muziek. Ook handig voor op je mobiel en tablet, overal en altijd kan jij lekker meezingen met je favoriete band. Mama Mia!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Koningaap - Familiereizen

gerelateerde artikelen

Achtste kind van Emile Ratelband onderweg

De nu nog 69-jarige positiviteitsgoeroe heeft aan RTL Boulevard laten weten dat...

20 procent van de kinderen van gescheiden ouders heeft geen contact meer met vader

Ben je geboren tussen 1971 en 1991 en zijn je ouders...

Eenzaamheid groot onder alleenstaande ouders

Een op de vijf singles met kinderen raakt in een...

Zonnige eenoudervakanties in de herfstvakantie

Nog lekker een weekje zon pakken met de kinderen? Dat kan...

Dating tips voor alleenstaande vaders en moeders

Iedereen weet dat daten zelfs in de allerbeste omstandigheden best ingewikkeld...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie