sportief wandelen weekend

5 leukste single reizen voor ver weg en dichtbij

Lekker in de herfst een weekje uitwaaien, wandelen, de warme nazomerzon opzoeken of gewoon nog eventjes de bloemetjes buiten zetten? Ook in de herfstvakantie van 2014 valt er voor singles weer genoeg te beleven. Van een bruisend lang weekend tot een exotische rondreis, op de reisagenda van Single2Travel ontdekt de single beslist een reis die bij hem of haar past.

Dichtbij huis

De 5 leukste single reizen binnen Europa voor je op een rij:

1.       7 dagen, Zweden, 12 oktober,

2.       15 dagen, Umbrië, 15 oktober,

3.       7 nachten, Kroatië, 17 oktober,

4.       3 dagen, Stedentrip Londen, op 17 oktober,

5.       3 dagen, single wandelweekend Vlieland, 31 oktober

Ver weg van huis

Een verre rondreis boeken in het najaar is voor vele singles je van het. Dit type vakanties is sowieso heel populair bij alleenstaanden.  Ook als reisorganisaties geen specifieke singlereizen aanbieden in het programma, dan kan je er vanuit gaan dat de groepen voornamelijk uit singles bestaan.

De 5 leukste verre single reizen in de herfst voor singles:

1.        7 of 14 nachten, Curaçao2 oktober,

2.        7 nachte, Cappadocië in Turkije, 11 oktober,

3.       24 dagen, Rondreis Zuid-Afrika, 18 oktober,

4.        7 dagen, Tunesië, 25 oktober,

5.       6 of 13 nachten, Single reis, Beleef Jordanië, 25 oktober

Alle singlereizen ontdek je op de singles reisagenda op Single2travel.nl. Ben je nog op zoek naar de juiste reisorganisatie die jou kan helpen jouw droomvakantie te verwezenlijken?  Check dan onze reiswijzer. Die slaagt er zeker in jou de juiste richting te wijzen.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?