Er zijn dagen dat iedereen iets te doen heeft behalve jij. Je vrienden hebben plannen, familie is de hort op en die veelbelovende date is in de verste verte niet te bekennen. Niet al te veel getreurd; wij geven je 5 leuke dingen om in je eentje te ondernemen. 

#1 Perfecte koffie & een goed boek
Weet je nog, dat boek dat al eeuwen op je nachtkastje ligt te slingeren en waarvoor je nooit tijd hebt om het uit te lezen? Op dagen dat je alleen bent kan je die eindelijk rustig (uit)lezen zonder gestoord te worden. En omdat je de inrichting van je eigen huis nu wel kent, is het des te fijner om andere oorden op te zoeken. Niemand kijkt tegenwoordig nog vreemd op van eenzaten in hippe koffiebars, dus installeer je daar lekker voor een tijdje. Goede koffie, een leuke inrichting, een goed boek én misschien een knappe barrista. Waar wacht je nog op?

#2 De bios
Niet iedereen heeft dezelfde filmsmaak, wat betekent dat je bij bioscoopdates vaak water bij de wijn moet doen en toch maar meegaat naar die actiefilm of dat drama. Op je eentje kies je echter lekker zelf welke prent jou kan bekoren, en heb je ook geen last van de popcorn die je date al smakkend naar binnen werkt. En het beste: in een filmzaal is het donker, dus hoef je helemaal geen vragende blikken te zien.

# 3 Welness
Om te genieten en te baden in welzijn heb je niemand nodig. Neem gerust eens een dagje tijd voor jezelf en plan een welverdiende spadag in. Inclusief een uitgebreide massage. Zeg maar dat wij gezegd hebben dat dit tot de ideale verwen-jezelf-dag behoort. Geen zin om buiten de deur te komen? Dan is er altijd nog je eigen badkamer. Een gezichtsmaskertje, een heerlijk warm bad… Waar kunnen we tekenen

#4 Citytrippen
Elke vrouw (en man) zou het in haar leven eens moeten doen: er voor een paar dagen alleen op uittrekken, liefst naar een ander land. Zo hoef je niet te kibbelen over wie de kaart moet lezen, mag je altijd eerst onder de douche en zucht niemand over het gewicht van je koffer. Maar het beste? Je kan je volledig onderdompelen in de plaatselijke sfeer en echt nieuwe mensen leren kennen. Je zal de eerste niet zijn die terug naar huis keert met een paar vrienden voor het leven.

# 5 Shoppen
We hoeven het je vast niet te vertellen, maar op dit moment kan je heel wat goede deals doen in de winkelstraten. Shoppen met een vriendin is best leuk, maar nogal hinderlijk als je een beetje tempo wilt maken. Geen getwijfel en gewacht aan pashokjes, het heeft zo zijn voordelen. En heb je toch hulp nodig? Dan vraag je gewoon even de verkoopster of een andere wat meer onafhankelijk shopster in het pashokje naast je om een eerlijk oordeel.